Συνέντευξη τύπου για τα 24α Αλεξάνδρεια

Από acpaok.gr: Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στα Γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ, σχετικά με τα «24α Αλεξάνδρεια», που θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ το τριήμερο 2,3 & 4 Δεκεμβρίου 2016 στην πόλη της Καβάλας.
Πηγή: acpaok.gr
Συνέντευξη τύπου για τα 24α Αλεξάνδρεια

Τα φετινά Αλεξάνδρεια είναι αφιερωμένα στα 90 Χρόνια του Σωματείου και ενταγμένα στον εορτασμό τους.

Στη Συνέντευξη Τύπου το λόγο πήρε πρώτος το μέλος του Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ και Γενικός Αρχηγός του Υγρού Στίβου κ. Γιάννης Ελευθεριάδης, ο οποίος ευχαρίστησε τον Α.Σ. ΠΑΟΚ, την Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ και τον κ. Ιβάν Σαββίδη, καθώς και την Επιτροπή Εορτασμού των 90 Χρόνων για την τιμή, που έκαναν στον Υγρό Στίβο του ΠΑΟΚ να τον επιλέξουν να συμμετέχει στη γιορτή του Συλλόγου. Ευχαρίστησε επίσης το Δήμο Θεσσαλονίκης, ο οποίος βρίσκεται πάντα κοντά στον ΠΑΟΚ, καθώς και το Δήμο Καβάλας, που φιλοξενεί τους αγώνες.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας εκπρόσωπος της Επιτροπής Εορτασμού των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ, ο οποίος ανέφερε ότι με τη διοργάνωση των 24ων Αλεξανδρείων αγώνων κλείνουν οι αγωνιστικές εκδηλώσεις για τα 90 χρονιά του ΠΑΟΚ με το πολυπληθέστερο τμήμα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, το τμήμα Κολύμβησης το οποίο είναι το μεγαλύτερο και στην Ελλάδα, ενώ ανέφερε ότι δεδομένων των προβλημάτων στα κολυμβητήρια της Θεσσαλονίκης, επελέγη η πόλη της Καβάλας, αφού η γιορτή του ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο γιορτή της Θεσσαλονίκης, αλλά ολόκληρης της Β. Ελλάδας.

Ο Έφορος Κολύμβησης κ. Νίκος Παρασκευόπουλος ανέφερε ότι στους αγώνες θα συμμετέχουν συνολικά 52 Σωματεία και 660 αθλητές, οι αγώνες συμπεριλαμβάνονται στο επίσημο καλεντάρι της FINA, αποτελούν κριτήριο πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων. Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ συμμετέχει στους αγώνες με 97 αθλητές, μεταξύ αυτών όλα τα αστέρια της ομάδας, εκτός της Βασιλικής Μπάκα, η οποία σπουδάζει στην Αμερική. Στους αγώνες, θα συμμετέχουν και ξένοι αθλητές.

Κλείνοντας, ο κ. Παρασκευόπουλος ευχαρίστησε τα Σωματεία που συμμετέχουν, τους αθλητές, το Δήμο Καβάλας και τη δημοτική επιχείρηση «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», καθώς και την Κ.Ο.Ε., υπό την αιγίδα της οποίας λαμβάνουν χώρα οι αγώνες.

Τέλος, το λόγο πήρε ο κ. Βαγγέλης Βούλτσος, Ομοσπονδιακός Προπονητής και Τεχνικός Σύμβουλος Β. Ελλάδος της Κ.Ο.Ε., ο οποίος αναφέρθηκε στην υπερπροσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος προσφέρει τα μέγιστα, προκειμένου να διατηρηθεί ο χώρος της κολύμβησης «ζωντανός», λόγω του προβλήματος με τα κολυμβητήρια της Θεσσαλονίκης και, ειδικότερα, με το Ποσειδώνιο. «Θερμά συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι ο στυλοβάτης της Κολύμβησης στη Θεσσαλονίκη και στη Β. Ελλάδα», κατέληξε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Διαβάστε ακόμη...