Μπείτε στο κλίμα του ΠΑΟΚ – Ventspils…

Από paokbc.gr: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε το βράδυ στις 7μ.μ. την Ventspils από τη Λετονία στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου του Basketball Champions League.
Πηγή: paokbc.gr
Μπείτε στο κλίμα του ΠΑΟΚ – Ventspils…

Με ρεκόρ 2 νίκες και 4 ήττες στις πρώτες 6 αγωνιστικές και έχοντας πραγματοποιήσει μόλις δύο παιχνίδια στο γήπεδό του (και 4 εκτός έδρας) ο ΠΑΟΚ έμεινε πίσω στη βαθμολογία, αλλά υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος και η μάχη της πρόκρισης είναι ανοικτή. Και θα γίνει ακόμη πιο εφικτή με νίκη στο σημερινό παιχνίδι.

Η Ventspils που δεν είναι άγνωστος αντίπαλος για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο «Δικέφαλος» την αντιμετώπισε και πριν από δύο χρόνια, αποτελεί έναν δύσκολο αντίπαλο, που έχει μάλιστα και καλύτερο ρεκόρ αυτή την στιγμή με 3 νίκες και 3 ήττες. Το www.paokbc.gr σας βάζει στο κλίμα του αποψινού αγώνα με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Με ένα κουΐζ, 10 ερωτήσεων, που αφορά αποκλειστικά και μόνο τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ventspils, τις σχέσεις των δύο ομάδων, του ΠΑΟΚ με το Λετονική μπάσκετ, αλλά και την δυναμική της σημερινής του αντιπάλου...

Δείτε τις ερωτήσεις ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...