«Μην υποτιμήσετε τον Ατρόμητο και ξεχάστε το ματς της Ιταλίας»

Από metrosport.gr: Επιχείρηση - προσγείωση από τον Βλάνταν Ίβιτς ενόψει Ατρομήτου. Οι συστάσεις του προς τους ποδοσφαιριστές στο περιθώριο της χθεσινής προπόνησης.
Πηγή: metrosport.gr
«Μην υποτιμήσετε τον Ατρόμητο και ξεχάστε το ματς της Ιταλίας»

Η «Μ» στο χθεσινό της φύλλο, έκανε αναφορά στην σύντομη ομιλία του Βλάνταν Ιβιτς στα αποδυτήρια του Αρτέμιο Φράνκι, όπου έσπευσε να προσγειώσει τους παίκτες του και να τους ζητήσει να ξεχάσουν τον θρίαμβο επί της Φιορεντίνα.

Δυο 24ωρα αργότερα, ο Σέρβος τεχνικός, στη χθεσινή προπόνηση και έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές του παρόντες (με εξαίρεση τον ασθενή Αθανασιάδη) ανέλυσε στο video το παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης. Μοίρασε συγχαρητήρια για την αγωνιστική προσήλωση στο πλάνο του αγώνα και για τη σημαντική νίκη: «Μπράβο σε όλους σας γιατί καταφέραμε να κρατήσουμε ζωντανές τις ελπίδες για την πρόκριση» αλλά έσπευσε να τονίσει:

«Το ματς της τελευταίας αγωνιστικής όμως για το Europa αργεί και θέλω να ξεχάσετε το ματς με την Φιορεντίνα. Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θέλουμε τη νίκη για να επιστέψουμε στις επιτυχίες και στο Πρωτάθλημα.». Είναι δεδομένο ότι η ψυχολογία όλων είναι στα ύψη αλλά άπαντες δεν θέλουν να επαναπαυτούν ώστε να μην προσγειωθούν απότομα από ενδεχόμενη γκέλα τη Δευτέρα.

Διαβάστε ακόμη...