«Έχει αδυναμίες η Φιορεντίνα, ο ΠΑΟΚ μπορεί να σκοράρει» (audιο)

Από metrosport.gr: Τάκολα: Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μίρκο Τάκολα.
Πηγή: metrosport.gr
«Έχει αδυναμίες η Φιορεντίνα, ο ΠΑΟΚ μπορεί να σκοράρει» (audιο)

Ο Ιταλός πρώην ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου μίλησε για το σημερινό αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Φιορεντίνα τον οποίο ήθελε να παρακολουθήσει μαζί με τους φίλους του ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, τόνισε ότι οι «βιόλα» έχουν αδυναμίες στην άμυνα, γεγονός που δίνει την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να σκοράρει.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν θα παρακολουθήσει τον σημερινό αγώνα: «Ήθελα να δω τον αγώνα με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπόρεσα να πάρω εισιτήριο γιατί έπρεπε να το πάρω από την Ελλάδα και ήταν μία περίπλοκη διαδικασία. Θα τον τελικά δω από την κερκίδα των VIP, αλλά μπορεί στο τέλος να πάω μία βόλτα από την κερκίδα των φιλάθλων».

Για το σημερινό παιχνίδι: «Η κατάσταση της Φιορεντίνα είναι καλή. Νίκησε 4-0 την Έμπολι στο τοπικό ντέρμπι. Είναι πολύ καλή ομάδα η Φιορεντίνα. Έχει διεθνείς παίκτες, αλλά ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίξει δυνατά και εύχομαι να πάρει κάποιο καλό αποτέλεσμα γιατί το χρειάζεται. Οι τρεις βαθμοί είναι ζωτικής σημασίας για να μπορέσει να περάσει στην επόμενη φάση».

Για το αδύνατο σημείο της Φιορεντίνα: «Για μένα η Φιορεντίνα είναι καλή μπροστά και στο κέντρο αλλά όχι στην άμυνα, άρα ο ΠΑΟΚ έχει ευκαιρία να σκοράρει».

Για το ποιο σύνθημα των οπαδών θα ήθελε να ακούσει σήμερα: «Θέλω να ακούσω το "Είναι τρελός ο Ιταλός". Είναι πολύ σημαντικοί για εμένα οι φίλαθλοι. Τους αγαπάω και θα μείνουν στην καρδιά μου για πάντα».

Ακούστε τη συνέντευξη ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...