Ενας ΠΑΟΚτσης πλήγωσε τον Αρη

Aπό sentragoal.gr: Καμιά φορά η μοίρα παίζει όμορφα παιχνίδια.
Πηγή: sentragoal.gr
Ενας ΠΑΟΚτσης πλήγωσε τον Αρη

Δεν είναι λίγο πράγμα να ανήκεις στον ΠΑΟΚ, να έχεις δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα και να σημειώνεις το πρώτο γκολ της επαγγελματικής σου καριέρας κόντρα στον Αρη μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αυτό ακριβώς συνέβη με τον 19χρονο Σέρβο επιθετικό Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ, ο οποίος αγωνίζεται στον Αιγινιακό ως δανεικός από τον Δικέφαλο και στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Αρη μπήκε ως αλλαγή στο 86' κι ένα λεπτό μετά έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ αδειάζοντας τον Ρόβα και στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Διούδη με όμορφο δεξί πλασέ. «Ηταν ένα απίστευτο συναίσθημα, γιατί ήταν το πρώτο επαγγελματικό μου γκολ κι όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Βέβαια, μας έχει μείνει μια δυσαρέσκεια, γιατί αν δεις το ματς, θα καταλάβεις ότι το πέναλτι (με το οποίο ισοφάρισε ο Αρης στο τέλος) δεν υπήρχε, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Πάντως, το γεγονός ότι αντίπαλος ήταν ο Αρης «δεν με ενδιαφέρει. Εγώ κοιτάζω κάθε ματς το ίδιο και δεν έχω έχθρα με καμία ομάδα». Ωστόσο, εκτός από εκείνον, στον Αιγινιακό έχουν δοθεί ως δανεικοί από τον ΠΑΟΚ άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι Πάτραλης, Παντεκίδης, Τοπαλίδης και Μπατάεφ, και δεν θα μπορούσε να μην παραδεχτεί ότι τα ματς που θα έδινε ο Αιγινιακός με τον Αρη «τα συζητούσαμε στα αποδυτήρια. Ομως, όταν μπαίνεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο, σκέφτεσαι μόνο το παιχνίδι». Αν και κανείς θα ανέμενε κάτι διαφορετικό, ο Ρανγκέλοφ μας λέει ότι «μετά το παιχνίδι δεν με πήρε τηλέφωνο κανείς από τον ΠΑΟΚ».

Ο Ιβιτς τον έπεισε να προτιμήσει τον ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό

Αξιοπρόσεκτη είναι κι η ιστορία με την οποία ο νεαρός Σέρβος κατέληξε στον ΠΑΟΚ. Το καλοκαίρι του 2015 είχε έρθει στην Ελλάδα για να δοκιμαστεί από τον Ολυμπιακό (προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής του Ερυθρού Αστέρα γαρ) κι έκανε την προετοιμασία του με τους «ερυθρόλευκους». Μολαταύτα, ο νυν προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ιβιτς, που τότε βρισκόταν στο τιμόνι της Κ20 του Δικεφάλου κι είναι συμπατριώτης του Ρανγκέλοφ, τον είδε, τον ξεχώρισε και του εξήγησε ότι η καλύτερη επιλογή για την καριέρα του είναι ο ΠΑΟΚ, αφού εκεί θα μπορέσει κάποια στιγμή να πάρει ευκαιρία και στην πρώτη ομάδα, με τον παίκτη να ελπίζει «αυτό να συμβεί σε ένα δυο χρόνια».

Σχετικά με τον Αιγινιακό, μας είπε ότι είναι καλή ομάδα κι έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει την παραμονή της στη Football League, «γιατί όχι ακόμα και να τερματίσει στην πρώτη οχτάδα του πρωταθλήματος». Ανέφερε επίσης ότι, παρότι είναι ο βενιαμίν της ομάδας, το περιβάλλον που έχει βρει είναι πολύ φιλικό απέναντί του.

Σαν τον Τσιτσαρίτο

Τέλος, όταν τον ρωτήσαμε να μας περιγράψει το αγωνιστικό του στυλ, παρομοίασε τα χαρακτηριστικά του με εκείνα του αστέρα της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Χαβιέρ Ερνάντες. Πάντως, ο Τσιτσαρίτο, όταν αγωνιζόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συνήθιζε να σκοράρει ερχόμενος από τον πάγκο, οπότε κι ο Ρανγκέλοφ είναι σε καλό δρόμο...

Διαβάστε ακόμη...