Φακούντο και Μυστακίδης έστειλαν μήνυμα στον Ιβιτς

Από metrosport.gr: Η παρουσία των Μυστακίδη, Περέιρα που και σκόραραν αλλά και δημιούργησαν είναι κάτι που πρέπει να χαροποιήσει αλλά και να προβληματίσει τον Ίβιτς
Πηγή: metrosport.gr
Φακούντο και Μυστακίδης έστειλαν μήνυμα στον Ιβιτς

Ο ΠΑΟΚ έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και η εύκολη νίκη του απέναντι στη Λάρισα συνδυάστηκε με πολλές ευκαιρίες και καλή εμφάνιση.

Αν κάποιος πρέπει να σταθεί στο "κέρδος" εκτός από τη νίκη είναι η σοβαρότητα και η διάθεση που έβγαλαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο όλοι όσοι αγωνίστηκαν και κυρίως οι παίκτες που δεν είναι συχνά ή ποτέ στην αρχική ενδεκάδα.

Η παρουσία των Μυστακίδη, Περέιρα που και σκόραραν αλλά και δημιούργησαν είναι κάτι που πρέπει να χαροποιήσει αλλά και να προβληματίσει δημιουργικά τον Βλάνταν Ιβιτς.

Με δεδομένη για παράδειγμα την μέτρια παρουσία του Τζαλμά Κάμπος, είναι σίγουρο ότι τόσο ο Περέιρα (κατά πρώτο λόγο αυτός γιατί αγωνίστηκε ουσιαστικά στη δική του θέση) αλλά και ο Μυστακίδης μπορούν και πρέπει να δώσουν λύσεις στα επόμενα παιχνίδα.

Στο πρώτο μέρος ο Περέιρα ήταν μακράν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αγωνιζόμενος και ως δεύτερος επιθετικός αλλά και στο δεξί άκρο ότι δηλαδή προσπαθεί να κάνει και ο Ανγκολέζος χωρίς επιτυχία στους αγώνες που ακολούθησαν εκείνου στο Αμστερνταμ.

Δεν εξετάζω ποιους είχε αντιπάλους χθες ο Περέιρα γιατί δεν πρόκειται για κάποιον παίκτη που δεν ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει. Τα διαπιστευτήρια του και αυτός και ο Μυστακίδης τα έχουν δώσει και είναι πλέον απόφαση του Ιβιτς πόσες αλλά και πόσο σύντομα θα τους δώσει τις ευκαιρίες.

Η ουσία είναι ότι χθες ο σοβαρός ΠΑΟΚ με πολλές αλλαγές στη σύνθεση του έδειξε ότι δε θέλει να παίξει με τη φωτιά και να "καθαρίσει" από νωρίς τη φάση των ομίλων στο Κύπελλο για να προχωρήσει στα νοκ άουτ παιχνίδια.

Οι δεκαπέντε τελικές στο πρώτο μέρος αυτή τη φορά συνδυάστηκαν με δυο γκολ και είναι ευχάριστο ότι η ομάδα βρήκε επιτέλους περισσότερες από μια φορά, δίχτυα.

Πλέον το ενδιαφέρον εστιάζεται στον αγώνα με την ΑΕΚ. Στην Τούμπα που αναμένεται να έχει πολύ περισσότερο κόσμο από ότι χθες, ο ΠΑΟΚ με ξεκούραστους αρκετούς παίκτες καλείται να αρχίσει ένα νικηφόρο σερί αφού το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και όπως έδειξε στο Γ. Καραϊσκάκης δεν έχει καμιά διάθεση να τα παρατήσει και έτσι ακριβώς πρέπει να πορευτεί.

Γ. Ζαΐρης

Διαβάστε ακόμη...