Εντλόβου: «Το μυαλό μας στον ΠΑΟΚ»

Από paokrevolution.net: Την προσοχή στραμμένη στον ΠΑΟΚ έχουν στην Καραμπάγκ σύμφωνα με όσα υποστήριξε σε συνέντευξή του ο Ντίνο Εντλόβου.
Πηγή: paokrevolution.net
Εντλόβου: «Το μυαλό μας στον ΠΑΟΚ»

O Νοτιοαφρικανός διεθνής άσος της νταμπλούχου Αζερμπαϊτζάν εμφανίστηκε αισίοδοξος τονίζοντας ότι ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει «μια ομάδα με αυτοπεποίθηση που ξέρει τι θέλει στο γήπεδο και μπορεί και παίρνει τους τρεις βαθμούς».

Σχετικά με την συντριβή με 5-1 από την Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι» για το Europa League και την προσωρινή κρίση που ξέσπασε στο εσωτερικό της ομάδας, ο Εντλόβου δήλωσε: «Μετά από τέτοιες ήττες, όλοι έχουν μια άποψη. Θα πρέπει όμως να θυμούνται πως έπαιζαν με αριθμητικό πλεονέκτημα από το πρώτο ημίχρονο, γεγονός που άλλαξε όλο το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και να μαθαίνουμε από τις ήττες μας. Το μυαλό μας πλέον είναι μόνο στον ΠΑΟΚ...»

Ο ίδιος ο Εντλόβου βρίσκεται σε καλό «φεγγάρι» καθώς σκόραρε και κόντρα στην Φιορεντίνα και στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Σαμκαγίτ.

«Σκόραρα και στο παιχνίδι κόντρα στην Φιορεντίνα αλλά αυτό απέναντι στην Σαμκαγίτ ήταν πιο σημαντικό για μένα. Σε γενικές γραμμές όμως αυτό που έχει σημασία είναι η νίκη της ομάδας. Η δουλειά μου σαφώς είναι να σκοράρω» είπε ο 23χρονος επιθετικός.

Διαβάστε ακόμη...