Ίλιτς: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να χτυπήσει και τον Ολυμπιακό»

Από sport-fm.gr: Την πεποίθηση πως ο ΠΑΟΚ του... αδερφού του, Βλάνταν Ίβιτς, μπορεί να πάρει τα ηνία από τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο αρχηγός της Παρτιζάν, Σάσα Ίλιτς.
Πηγή: sport-fm.gr
Ίλιτς: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να χτυπήσει και τον Ολυμπιακό»

Ο Σάσα Ίλιτς έχει αδερφική σχέση με τον Βλάνταν Ίβιτς και τον θεωρεί έναν προπονητή ικανό να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή. Ο αρχηγός της Παρτιζάν μίλησε στον Libero FM 107,4 για το αυριανό μεγάλο φιλικό των δύο ομάδων και στάθηκε στους δεσμούς που ενώνουν τους συλλόγους και τους φιλάθλους τους.

Αναλυτικά, ο Σάσα Ίλιτς μίλησε για:

- το αυριανό φιλικό: «Το παιχνίδι για εμάς θα είναι πάρα πολύ ξεχωριστό. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συναντήσω τον θρύλο της Παρτιζάν, τον Μόμτσιλο Βούκοτιτς. Θα παίξω στο ίδιο γήπεδο με τον καλύτερο μου φίλο, τον Βλάνταν Ίβιτς. Έχει μεγάλη σημασία η αδελφοποίηση των ομάδων, φοράνε τα ίδια χρώματα... Αύριο θα είναι στο γήπεδο αρκετός κόσμος από την Ελλάδα, θα είναι πολλοί ΠΑΟΚτσήδες και θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μία καλή γιορτή».

- τις σχέσεις του ΠΑΟΚ με την Παρτιζάν: «Έχω παίξει σε πολλά μεγάλα παιχνίδια, αλλά αυτό δεν το έχει ζήσει πουθενά. Αυτό που υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων δεν υπάρχει. Οι λαοί μας έχουν ιστορικούς συνδέσμους. Είμαστε ορθόδοξοι λαοί και τα χρώματα είναι κάτι το ιδιαίτερο. Αισθάνεσαι πραγματικά το δέσιμο που υπάρχει. Με χαροποιεί πάρα πολύ που ο Βλάνταν ανέλαβε τον ΠΑΟΚ και ότι έχει κάνει ένα καλό ξεκίνημα».

- τον Βλάνταν Ίβιτς: «Τον Βλάνταν, τον γνώρισα από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην Παρτιζάν, όταν ήταν πάρα πολύ μικρός. Περάσαμε πολλές ώρες μαζί, στις προπονήσεις, στο γήπεδο και έχουμε πλέον μία δυνατή φιλία. Δεν είναι απλά φίλος, είναι αδερφός. Είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας. Παίξαμε μαζί και στην Εθνική. Έχει αφήσει ιστορία στο σερβικό ποδόσφαιρο, αλλά και στο ελληνικό και εύχομαι να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και στην προπονητική του καριέρα».

- το τι συζητάει με τον Ίβιτς: «Συζητάμε σε καθημερινή βάση και όποτε έχω ευκαιρία βλέπω τα ματς του ΠΑΟΚ. Είδα αυτό με τον Άγιαξ και σχεδόν όλα τα ευρωπαϊκά. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ ήταν άτυχος, δικαιούταν κάτι παραπάνω αλλά είναι θετικό το ότι μπήκε στους ομίλους. Συζητάμε για τα πάντα, του δίνω και μου δίνει συμβουλές. Είναι ένας άξιος χαρακτήρας και προπονητής και αν συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς, θα μπορέσει να χτυπήσει και το πρωτάθλημα. Θα μπορέσει να χτυπήσει και τον Ολυμπιακό».

- τα όνειρα που κάνει για τον εαυτό του: «Τελειώνει η καριέρα μου, αλλά δεν μπορώ να πω ότι βλέπω τον εαυτό μου κάπου αλλού, εκτός από την Παρτιζάν. Δεν ξέρω σε ποια θέση θα είμαι, απλά θα είμαι στην Παρτιζάν για πολλά χρόνια ακόμη...».

Διαβάστε ακόμη...