Τον Κλάους μην τον φοβάσαι

Από paokfc.gr: Σε ένα μέτριο μεν, αποδοτικό δε ματς για την ομάδα μας, ήρθε μια σπουδαία νίκη με 1-2, που δίνει ένα σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση.
Πηγή: paokfc.gr
Τον Κλάους μην τον φοβάσαι

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν εντυπωσιακός, αλλά πολύ διαβασμένος απέναντι στην Λίμπερετς και με έναν Κλάους από τα παλιά, απέδρασε με ένα μεγάλο διπλό.

Ο Δικέφαλος είχε δύσκολο ματς, απέναντι σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο αν τον υποτιμήσεις. Αυτό δεν πρόλαβε να συμβεί γιατί η Λίμπερετς έδειξε τα δόντια της στο 41ο δευτερόλεπτο, όταν άνοιξε και το σκορ με γρήγορη αντεπίθεση.

Αυτό το γκολ δεν πάγωσε τον Δικέφαλο που με ψυχραιμία έψαξε να «χτίσει» το δικό του παιχνίδι και ιδανικά να τιμωρήσει τους Τσέχους για τον χώρο που άφηναν στην άμυνά τους. Με βολέ ο Γλύκος βρήκε τον Ροντρίγκες μόνο του και ο επιθετικός του ΠΑΟΚ κέρδισε καθαρό πέναλτι στο 9ο λεπτό. Ήταν η ώρα του Κλάους να ισοφαρίσει...

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε χωρίς φάσεις, με αρκετά φάουλ και με τις ομάδες ισόπαλες. Κάπως έτσι ξεκίνησε και η επανάληψη, με την Λίμπερετς όμως να έχει περισσότερη ώρα τη μπάλα, χωρίς ωστόσο να δημιουργεί ευκαιρίες.

Κι ενώ το ματς πλησίαζε στο τέλος του, ο Κλάους υπενθύμισε σε όλους αλλά ενδεχομένως και στον εαυτό του, τι τον καθιέρωσε ως τον μεγαλύτερο σκόρερ στην σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ. Είδε τον Λέοβατς να σεντράρει, πάτησε δυνατά, πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-2 με το πείσμα και την ψυχή του. Όπως ακριβώς πανηγύρισε στα κάγκελα με τους οπαδούς του Δικεφάλου στο 82ο λεπτό!

Η νίκη θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη αλλά ο Ροντρίγκες μόνος του, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να βρίσκεται στην...επίθεση, έστειλε την μπάλα άουτ στις καθυστερήσεις!

Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ πήρε την εκτός έδρας νίκη απέναντι στην 3η ομάδα σε δυναμικότητα του γκρουπ κι αυτές είναι νίκες-κλειδιά για την πρόκριση.

Οι συνθέσεις:

Σλόβαν Λίμπερετς: Ντουμπράβκα, Μπρέιτε, Τσούφαλ, Σίκορα, Φόλπρεχτ (Καραφιάτ 73′), Χοβόρκα, Κομλιτσένκο, Βουτς, Μπαρτλ (Εκπάι 46′), Μπαρτόσακ (Μπάρος 79′), Λάτκα.

ΠΑΟΚ: Γλύκος , Μάτος , Βαρέλα , Τζαβέλλας , Λέοβατς , Τσίμιροτ , Κάνιας , Σάκχοφ (73' Τιάμ ), Κάμπος (59' Μυστακίδης ), Ροντρίγκες , Αθανασιάδης (87' Κρέσπο )

Διαβάστε ακόμη...