Μάμε Τιάμ: Forza PAOK, Forza Juve

Aπό metrosport.gr : Ο Μάμε Τιάμ είναι ένας ποδοσφαιριστής που περιμένει την ευκαιρία του στην Γιουβέντους, όσο δύσκολο κι αν ακούγεται αυτό.
Πηγή: metrosport.gr
Μάμε Τιάμ: Forza PAOK, Forza Juve

έρυσι στην Ζούλτε Βάρεγκεμ φανέρωσε δείγματα του ταλέντου, όντας από τους κορυφαίους του βελγικού συλλόγου, και φέτος στον ΠΑΟΚ καλείται να συνεχίσει την ανοδική του πορεία, ελπίζοντας ότι την επόμενη σεζόν θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του προπονητή της Μεγάλης Κυρίας.

Ο ίδιος, πάντως, φαίνεται να έχει υπομονή, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της καριέρας του. Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες μόλις ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ έβαλε κατευθείαν ως κεντρική φωτογραφία στο προφίλ του στο twitter μία με φανέλα του Δικεφάλου, γράφοντας, μάλιστα, Forza PAOK, Forza Juve, δείχνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά του.

Μεταξύ των κορυφαίων στη Ζούλτε
Ο δανεισμός στη Ζούλτε Βάρεγκεμ βοήθησε πολύ τον Μάμε Τιάμ. Ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός απέδειξε στον αγωνιστικό χώρο την αξία του, σημειώνοντας εννιά γκολ σε 28 συμμετοχές και παίρνοντας από το χέρι την βελγική ομάδα.

Μάλιστα, τον περασμένο Απρίλιο ήταν ανάμεσα στους υποψηφίους για παίκτης της χρονιάς, σε διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε από τον κεντρικό χορηγό της Ζούλτε, γεγονός που φανερώνει την σημαντική προσφορά του. Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ ελπίζουν ο Τιάμ να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς...

Διαβάστε ακόμη...