«Απουσίες και στημένες φάσεις μας στοίχισαν»

Από paokrevolution.net: Ο Γιάραμπεκ περίλυπος από τη βαριά ήττα προσπάθησε να βρει δικαιολογίες στεκόμενος στις απουσίες που είχε αλλά και στο ότι ο ΠΑΟΚ τα δυο πρώτα γκολ τα σημείωσε από κόρνερ αλλά στο τέλος είχε να πει και μια καλή κουβέντα για την ομάδα που σκόραρε τρεις φορές:
Πηγή: paokrevolution.net
«Απουσίες και στημένες φάσεις μας στοίχισαν»

«Μου είναι δύσκολο να πω πολλά. Δεν είμαι δυσαρεστημένος από την προσπάθεια της ομάδας μου. Δεχθήκαμε τα δυο πρώτα γκολ από κόρνερ, στημένες φάσεις, ενώ δεν είχαμε στη διάθεση μας βασικούς παίκτες και αυτό μας στοίχισε» είπε ο Τσέχος προπονητής και αναφέρθηκε και στο επιθετικό πρόβλημα της ομάδας: «Εχουμε σοβαρό πρόβλημα στην επίθεση. Ο Ντβαλισβίλι έπαιξε με ενέσεις και δεν είχαμε τον σέντερ φορ που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που είχαμε».

Ο Γιάραμπεκ υπερασπίστηκε τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα ενώ αποθέωσε τον Γκάρι Ροντρίγκες στεκόμενος στον τρόπο που αγωνίστηκε. Κλήθηκε να σχολιάσει τον ΠΑΟΚ τον οποίο είχε αντιμετωπίσει και πέρσι με την Σπάρτακ Τρνάβα: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει διαφορετικούς ακραίους και έχει μια πολύ πιο δυνατή ομάδα σε σχέση με την περσινή».

Διαβάστε ακόμη...