Τα τρεξίματα του ΠΑΟΚ εντυπωσίασαν τους Ολλανδούς!

Από metrosport.gr: Έκπληκτοι από την ενέργεια που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στο γήπεδο δεδομένης και της εποχής έμειναν οι άνθρωποι του Άγιαξ.
Πηγή: metrosport.gr
Τα τρεξίματα του ΠΑΟΚ εντυπωσίασαν τους Ολλανδούς!

Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορούν να τα αντιληφθούν όλοι όσοι βλέπουν ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, όμως αυτοί που είναι πρωταγωνιστές, σαφώς και βλέπουν λεπτομέρειες, που κάνουν τη διαφορά.

Για παράδειγμα οι άνθρωποι του Άγιαξ, έδειχναν εντυπωσιασμένοι από τα τρεξίματα που είχε ο ΠΑΟΚ, σε μία δύσκολη εποχή για ελληνικές ομάδες, που σπάνια βγάζουν τόση ενέργεια στο γήπεδο.

Ο Δικέφαλος, όπως ήταν λογικό, αφού δεν είχε την μπάλα στην κατοχή του στο μεγαλύτερο διάστημα, έκανε περισσότερα χιλιόμετρα στο γήπεδο, όμως εκτός αυτού, η εκρηκτικότητα των περισσότερων παικτών και ο τρόπος που διαχειρίστηκαν μέχρι τέλους το ματς προκάλεσε θετική εντύπωση. Τι να το κάνεις όμως, αφού... ο Άγιαξ ήταν αυτός που προκρίθηκε.

Αυτό βέβαια που έχουν να λένε και εντός αποδυτηρίων, είναι ότι φέτος ο ΠΑΟΚ δεν έχει ταλαιπωρηθεί ως τώρα με τραυματισμούς και αναμφίβολα αυτό οφείλεται στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τον Ίβιτς και τους συνεργάτες του.

Διαβάστε ακόμη...