ΠΑΟΚ, ο πιο δύσκολος αντίπαλος για Ολντενμπουργκ

Από sport24.gr: Οι οπαδοί της Όλντενμπουργκ ψήφισαν τον ΠΑΟΚ ως τον πιο δύσκολο αντίπαλο στο Eurocup, εξετάζει την περίπτωση του Γιώργου Γεωργάκη ο "Δικέφαλος".
Πηγή: sport24.gr
ΠΑΟΚ, ο πιο δύσκολος αντίπαλος για Ολντενμπουργκ

Η Ολντενμπουργκ ζήτησε από τους οπαδούς της να ψηφίσουν ποιος είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος της στο Champions League και το 49% των συμμετεχόντων επέλεξε τον ΠΑΟΚ που είναι πάνω από την πρωταθλήτρια Γαλλίας, Βιλερμπάν

Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει αρκετά θετική παρουσία στην Ευρώπη και κάτι αντίστοιχο θέλει να κάνει και στο Champions League. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει δύο ομάδες από τα προκριματικά της διοργάνωσης (Μπενφίκα/Βαρέζε ή Ζολνόκι και Ουσάκ ή ΑΕΚ Λάρνακας/Κλουζ) αλλά και τις Ολντενμπουργκ, Βιλερμπάν, Νεπτούνας, Βέντσπιλς και Ρόζα Ράντομ.

Η Ολντενμπουργκ το τελευταίο διάστημα για πολλές μέρες ζητούσε μέσω twitter από τους φιλάθλους της να ψηφίσουν ποια είναι η πιο δύσκολη αντίπαλος της γερμανικής ομάδας στον όμιλο.

Η ψηφοφορία πλέον ολοκληρώθηκε και το 49% των φίλων του γερμανικού συλλόγου (αυτοί που συμμετείχαν στην ψηφοφορία) ψήφισε πως ο ΠΑΟΚ είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος για την Ολντενμπουργκ, το 32% του συνόλου ψήφισε την Βιλερμπάν, το 11% ψήφισε την Βέντσπιλς και το 8% ψήφισε την επιλογή "άλλη ομάδα".

Το μεγαλύτερο κομμάτι των φίλων της γερμανικής ομάδας, λοιπόν, δείχνει να υπολογίζει περισσότερο τον ΠΑΟΚ σε σχέση με τις υπόλοιπες αντιπάλους της Ολντενμπουργκ και αυτό είναι κατά κάποιο τρόπο "τιμητικό" για τον "Δικέφαλο" αν σκεφτεί κανείς πως η Βιλερμπάν είναι η πρωταθλήτρια Γαλλίας (για την σεζόν 2015-16) και αποτελεί την ομάδα στην οποία είναι πρόεδρος ο Τόνι Πάρκερ.

Παρ' όλα αυτά το μεγαλύτερο μέρος των οπαδών της γερμανικής ομάδας εκτιμά -βάσει της ψηφοφορίας που έγινε- πως ο ΠΑΟΚ είναι πιο... επικίνδυνος σε σχέση με τους Γάλλους.

Στο μεταξύ, στα μεταγραφικά για το θέμα του "ψηλού" από το στρατόπεδο του Γιώργου Γεωργάκη προκύπτει πως το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει μια κουβέντα με την πλευρά του ΠΑΟΚ, ότι από τον "Δικέφαλο" αναφέρθηκε πως είναι μέσα στις σκέψεις ο Ελληνας σέντερ (στις τάξεις των "ασπρόμαυρων" υπάρχει η άποψη πως ο Γεωργάκης έχει καλό σωματότυπο και μπορεί να εξελιχθεί αφού ο Σούλης Μαρκόπουλος είναι... μετρ στο να βελτιώνει "ψηλούς") αλλά του μεταφέρθηκε πως θα πρέπει να υπάρχει αναμονή μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας (προφανώς λόγω του θέματος του Μιχάλη Τσαιρέλη).

Διαβάστε ακόμη...