«Είμαι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ!»

Από metrosport.gr:  Στο Metropolis 95,5  φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του Άρη, Βίκτορ Βιτόλο και αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα αναφορικά με τον «Δικέφαλο», ενώ μίλησε και για τους «κιτρίνους».
Πηγή: metrosport.gr
«Είμαι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ!»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βίκτορ Βιτόλο:

Αν του έχει λείψει η Ελλάδα και πόσο καιρό έχει να έρθει στη χώρα μας: «Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να έχω νέα και να μιλάω με Ελλάδα. Έχω πολύ καιρό να επισκεφθώ τη χώρα, αλλά μαθαίνω νέα από τους φίλους μου που είναι στην Ελλάδα. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις».

Για τον Βλάνταν Ίβιτς, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες: «Το γνωρίζω ότι είναι προπονητής του ΠΑΟΚ. Είναι ενδεδειγμένη λύση, γιατί είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και του συλλόγου. Έχει εξαιρετικό χαρακτήρα και ελπίζω, σαν φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ που είμαι, να έχει επιτυχίες».

Αν περίμενε ότι θα πετύχει ο Ίβιτς από την αρχή: «Θεωρώ ότι σαν χαρακτήρας και προσωπικότητα είχε όλα τα φόντα για να γίνει προπονητής. Αυτό το διέκρινες από την ευφυΐα που είχε σαν ποδοσφαιριστής, πιστεύω ότι θα πάει ψηλά. Αλλά στο ποδόσφαιρο μετράνε πάντα τα αποτελέσματα».

Για το αν μπορεί να προκριθεί στους ομίλους του Champions League ο ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ χρόνο με τον χρόνο εξελίσσεται και μεγαλώνει. Είχα την τύχη να είμαι μέλος ενός μεγάλου συλλόγου. Δείχνει ότι μπορεί να διεκδικήσει επί ίσοις όροις την είσοδό του στο Champions League».

Αν θεωρεί ότι είναι θετικότερο τώρα το κλίμα, με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη: «Σίγουρα είναι. Είναι γεγονός ότι ήμουν ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού όταν ήρθε ο Σαββίδης, αλλά μάθαινα τα νέα».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία που ανέλαβε την Κ20 του ΠΑΟΚ: «Δεν υπήρχε καταλληλότερος άνθρωπος από τον Πάμπλο Γκαρσία για την Κ20. Θα γίνει καταπληκτικός προπονητής και είναι ιδανικός για να τους εμφυτεύσει τι σημαίνει ΠΑΟΚ. Είναι ο ιδανικός άνθρωπος».

Για τον Άρη: «Μαθαίνω τα νέα όλων των ομάδων που πέρασα, γιατί τρέφω μεγάλο σεβασμό και αγάπη. Είναι δυσάρεστα τα νέα για τον Άρη, εύχομαι να ανέβει γρήγορα στη Super League για να ζήσουμε τα ντέρμπι Άρη – ΠΑΟΚ».

Για την ομάδα που αγωνίζεται τώρα: «Συνεχίζω στην Τενερίφη, τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Είμαι ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές τα τελευταία δύο χρόνια. Φέτος ήμασταν κοντά στα πλέι οφ ανόδου, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Τη νέα σεζόν είναι ο πρώτος στόχος μας».

Αν θα πάρει η Ισπανία το Euro: «Όλος ο κόσμος του ποδοσφαίρου αναγνωρίζει ότι είναι φαβορί η Ισπανία, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Υπάρχουν δυνατές ομάδες, ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος».

Η άποψή του για τον Τζαλμά Κάμπος: «Αυτή τη στιγμή θα πρέπει να ανατρέξω για να θυμηθώ. Σαν όνομα δεν μου λέει κάτι, γιατί έπαιξα μία χρονιά στην Τουρκία. Λογικά είναι σε καλό επίπεδο για να πάει στον ΠΑΟΚ και ελπίζω να προσφέρει».

Για τον Κρέσπο: «Τον γνωρίζω σαν ποδοσφαιριστή, είναι καλός και δυναμικός. Ανεξαρτήτως ονομάτων, εύχομαι οι ποδοσφαιριστές που θα φορέσουν τη φανέλα του ΠΑΟΚ να είναι προετοιμασμένοι κατάλληλα και να προσφέρουν τα αναμενόμενα στον σύλλογο. Να είναι σίγουροι ότι θα λάβουν την αγάπη του λαού του ΠΑΟΚ».

Για τις ελληνικές λέξεις που ξέρει: «Έχω διατηρήσει επαφές με πολλούς στην Ελλάδα, γιατί παρακολουθώ τις ομάδες που ήμουν, αλλά και γενικότερα το ελληνικό πρωτάθλημα. Αν πω τις λέξεις που ξέρω δεν θα είναι σωστό».

Διαβάστε ακόμη...