Τι είπε ο Ιβάν Σαββίδης στον Κυριάκο Παπαδόπουλο

Από metrosport.gr: Ο αμυντικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν βρέθηκε την Τρίτη στην Τούμπα και παρακολούθησε την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό
Πηγή: metrosport.gr
Τι είπε ο Ιβάν Σαββίδης στον Κυριάκο Παπαδόπουλο

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν έχει κρύψει ποτέ τα συναισθήματά του για τον ΠΑΟΚ. Ο Κατερινιώτης αμυντικός έχει μέσα του το... DNA του Δικεφάλου, γι' αυτό και συχνά πυκνά βρίσκεται στην Τούμπα για να παρακολουθήσει αναμετρήσεις της αγαπημένης του ομάδας. Ο Ελληνας στόπερ έδωσε και προχθές, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το παρόν στην έδρα του ΠΑΟΚ και, μάλιστα, κάποιες στιγμές του ματς τις παρακολούθησε από την σουίτα του Ιβάν Σαββίδη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ άδραξε, λοιπόν, της ευκαιρίας και του υποσχέθηκε ότι κάποια στιγμή θα τον φέρει στην Τούμπα, όπως του είπε χαρακτηριστικά. Βέβαια, στην παρούσα φάση είναι εξωπραγματικό να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή, τόσο γιατί ο Παπαδόπουλος δεσμεύεται με τετραετές συμβόλαιο με την Μπάγερ Λεβερκούζεν, όσο και γιατί αμείβεται με 5 εκ. ευρώ τον χρόνο. Χωρίς να υπολογίζονται τα χρήματα που θα χρειαστεί να δοθούν στην ομάδα του για να "σπάσει" το συμβόλαιό του.

Οπότε εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι τώρα κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι ένας από τους διακαείς πόθους του Ιβάν Σαββίδη και, ίσως, στο μέλλον ντυθεί στα «ασπρόμαυρα».

Διαβάστε ακόμη...