Ζητήστε συγγνώμη από τον Σαββίδη!

Από inpaok.com: Η απίστευτη ταλαιπωρία των προσκεκλημένων στην εκδήλωση των 90 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΟΚ, τα λάθη, οι παραλείψεις, η έλλειψη οργάνωσης και συντονισμού, η απουσία του φιλάθλων και το γεγονός ότι τον κάλεσαν στο βήμα τελευταίο κι ενώ το Μέγαρο Μουσικής είχε αρχίσει να αδειάζει, αποτέλεσαν τους λόγους της πίκρας που εξέφρασε ο Ιβάν Σαββίδης, τόσο πριν όσο κατά την διάρκεια αλλά και και μετά το τέλος της εκδήλωσης.
Πηγή: inpaok.com
Ζητήστε συγγνώμη από τον Σαββίδη!

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε όνειρα για την εκδήλωση των 90 χρόνων και προσέφερε άφθονο χρήμα και ελευθερία κινήσεων στην επιτροπή προκειμένου να οργανωθεί μια γιορτή αντάξια του ονόματος του ΠΑΟΚ με δεδομένη την παρουσία ενός ισχυρού επιχειρηματία στην ηγεσία του.

Αντ΄ αυτού ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου και η οικογένεια του που με τόσο λαχτάρα περίμεναν την εκδήλωση αποχώρησαν το βράδυ της Τετάρτης από το Μέγαρο χωρίς χαμόγελα στα πρόσωπα τους. Γι αυτό που έζησαν και αισθάνθηκαν δεν φέρουν απολύτως καμία ευθύνη. Το λιγότερο που οφείλουν όσοι ασχολήθηκαν με την εκδήλωση της Τετάρτης είναι ένα συγγνώμη από τον ομογενή επιχειρηματία που προσφέρει τα πάντα στον ΠΑΟΚ και δεν μπορεί να γευτεί τη χαρά της επιτυχίας ακόμα και σε επίπεδο οργάνωσης.

Και για να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή θέση, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει καμία απολύτως σχέση με όσα συνέβησαν στην εκδήλωση που είχε ανατεθεί αποκλειστικά στην επιτροπή των 90 χρόνων και σε ιδιωτικές εταιρίες που επέλεξε η επιτροπή.

Μια συγγνώμη είναι το ελάχιστο για τον Ιβάν Σαββίδη που καταθέτει ψυχή σ΄ αυτό που λέγεται ΠΑΟΚ και εισπράττει απογοητεύσεις. Απογοητεύσεις που δεν θα τον νικήσουν γιατί έχει το πείσμα, την οικονομική άνεση και την δύναμη ψυχής που χρειάζεται για να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην φυσική του θέση και να κάνει τον κόσμο του, περήφανο!

Ζητήστε συγγνώμη απ΄ όσους αποκλείσατε βάζοντας τα προσωπικά σας πάνω από τον ΠΑΟΚ.

Ζητήστε συγγνώμη που αγνοήσατε επιδεικτικά το πιο ζωντανό κομμάτι του ΠΑΟΚ, τον κόσμο του.

Ζητήστε συγγνώμη που ξεχάσατε όσους έφυγαν από την ζωή δίνοντας την ζωή τους για τον ΠΑΟΚ. Γιατί ΠΑΟΚ είναι οι ζωντανοί (που επιδεικτικά αγνοήσατε) αλλά και όσοι δεν είναι πια κοντά μας. Ο μύθος, ο θρύλος του ΠΑΟΚ, ποτίζεται με αίμα επί 90 χρόνια!

Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου και ο κόσμος του ΠΑΟΚ, αξίζουν πολλά και θα τα κατακτήσουν όσα προβλήματα κι αν χρειαστεί να αντιμετωπίσουν!

Διαβάστε ακόμη...