O Φυσικός Αυτουργός ...

Αφού η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έπαιξε για τους μπουκ, όπως έκανε στο πρώτο παιχνίδι και οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ομάδες του ΠΑΟΚ και του ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΛΕΜΕΣΣΟΥ (παρά το άτυχο αποτέλεσμα) έπαιξαν άξια και
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
O Φυσικός Αυτουργός ...

τίμησαν τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ χρώματα στο Europa League (η άλλη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ομάδα του ΑΠΟΕΛ δεν είχε τύχη απέναντι στην Μπαρτσελόνα), επανήλθαμε στο πρωκτάθλημα που διοργανώνει η πρωτεύουσα της Κολομβίας των Βαλκανίων με την άμεση συνέργεια και συνδρομή των αποικιών της στην Κέρκυρα, την Τρίπολη (όπου η συμπαθής Μπεσίκτας δεν μπόρεσε, από οίκτο προφανώς, ν' αποτελειώσει κάτι απογόνους του Κεχαγιάμπεη) και στο Ηράκλειο (όπου βγήκε το γνωστό 2-4 και με κάλυψη το 1-4).

Εν όψει λοιπόν του κατ' ευφημισμόν ντέρμπυ μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ομάδος που ηγείται ο «αρχάγγελος της κάθαρσης» στο λεγόμενο «ελληνικό» ποδόσφαιρο, αυτός λοιπόν ο αγυιόπαις (δεν είναι λάθος), έδωσε το στίγμα του ορίζοντας «διαιτητή» του ...ντέρμπυ έναν οπαδό της ομάδος του, μια Τρικαλινή Πέρδικα την επονομαζόμενη (Παπαρ) Αρετόπουλο

Δεν θέτω θέμα διαιτητού για το κατ' ευφημισμόν ντέρμπυ γιατί δεν σας κρύβω ότι ο Ραπτόπουλος, ο Καμόρας , ο Μύρτσος, ο Αμπαλαδόρος, ο Στέλιος και άλλοι τινές Ανεξάρτητοι Ραδιοφωνικοί Δημιουργοί, μ' έπεισαν τελικά ότι δεν υπάρχει ομάδα ΠΑΟΚ και ότι η ομάδα που προπορεύεται στο πρωκτάθλημα της πρωτευούσης της Κολομβίας των Βαλκανίων, είναι ένα φάντασμα και κακώς τοποθετείται πρώτη, γιατί κανονικά πρώτος είναι αυτός που είναι πάντα πρώτος, δηλαδή ποιος άλλος; Αυτός που ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΛΑ και ΠΟΛΛΑ.

Στο 1-0 του Φακή το 1973 ο ΠΑΟΚ είχε μόνο 3 τραυματίες. Την Τετάρτη υπολογίζω λίγο παραπάνω και σε καμμία περίπτωση πάνω από 5 φάουλ στο παιχνίδι. Για δε την περίπτωση κόκκινης, οι μπουκ το δίνουν Δεν Προσφέρεται. Παρά ταύτα, χαλαρά, ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΗΤΤΑΤΑΙ, για ένα και μόνο λόγο. ΥΠΑΡΧΕΙ ο ΑΓΓΕΛΟΣ...

Άλλο είναι το θέμα μας σήμερα. Το δίποδο που παριστάνει τον επικοινωνιολόγο με άλλα δίποδα, έκανε λόγο «για πόλεμο που άρχισε». Και επειδή δεν υπάρχει κανείς που να πολεμάει το δίποδο αυτό, μας ομολόγησε «πως και ποιόν πολεμάει» Αφού λοιπόν φίλοι μου εδώ απ' αυτή την στήλη αποκαλύψαμε ποιος ΩΦΕΛΗΘΗΚΕ από την επίθεση στον κ. Ζωγράφο, σήμερα θα σας αποκαλύψουμε ποιος ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ της επιθέσεως.

Είναι πλέον ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι το Μαρινάκι πέτυχε τον ΒΑΣΙΚΟ στόχο του, που ήταν η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΒΟΛΗ (το γιατί επιζητά εναγωνίως παράταση χρόνου, είναι ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ που θ' αναλύσουμε άλλη φορά )

Γι' αυτό χρησιμοποίησε στοιχεία ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (θα δείτε πιο κάτω γιατί) και προφανώς τυχαία ακολούθησε μια σειρά ενεργειών τις οποίες πάλι τυχαία ΓΝΩΡΙΖΕ το Μαρινάκι

Τοποθετήθηκε και ο Μελισσανίδης και αμέσως μετά βγήκε το Μαρινάκι και ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ποιος είναι ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ της επιθέσεως. Διαβάζουμε από την ... απάντηση στον Μελισσανίδη:

«... Ακούσαμε προσεκτικά τον γελωτοποιό Δημήτρη Μελισσανίδη στην τελευταία του παράσταση και διαπιστώσαμε ότι με τα όσα είπε διευκολύνει το έργο των εισαγγελέων, αφού ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ότι μίλησε με το θύμα απόπειρας ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης, Χριστόφορο Ζωγράφο, όχι μόνο μια φορά αλλά επαναλαμβανόμενα και πριν από παιχνίδι της ομάδας του......»

Κατ' αρχήν να επισημάνω στο Μαρινάκι ότι έχουμε καταλάβει πως μέσω του πληρωμένου δούλου του στην Θεσσαλονίκη βάλλει, μέσω «ανακοινώσεων», κατά των νομικών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Γεροντίδη γιατί προφανώς κάνουν καλά τη δουλειά τους και ιδιαίτερα ο δεύτερος αποτελεί «αγκάθι» στις προσπάθειες του διευθυντού ασφαλείας του, που θρυλείται ότι είναι κάποιος πρώην Αρχηγός της Αστυνομίας που ανακοίνωνε τις «συλλήψεις» της 17 Νοέμβρη

«...Έτσι, αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα και το περιεχόμενο της έγκλησης (μήνυσης) του Χρ. Ζωγράφου αλλά και το περιεχόμενο της κατάθεσης του Προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Σαρρή στον Εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου...»

Θα αναρωτηθεί όποιος δεν ακούει τους ΑΡΔ που προαναφέραμε: πως ξέρει το Μαρινάκι το περιεχόμενο της έγκλησης του κ. Ζωγράφου και της καταθέσεως από το «αυτοδιοίκητο» Σαρρί;

Μα πώς δεν ξέρει το Μαρινάκι, αφού ΕΝΑΣ τα οργάνωσε και συνέγραψε όλα αυτά;

Και πάμε στο ζουμί. Λέει το Μαρινάκι:

« Είναι προφανές ότι για όλες τις παραληρηματικές του αναφορές στην ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και στον Πρόεδρο κ. Μαρινάκη θα μηνυθεί, αν και ο κύριος Μελισσανίδης θα έχει να ασχοληθεί τις επόμενες μέρες με πολύ σοβαρότερες κατηγορίες απο την «συκοφαντική δυσφήμιση». Κυρίως δε, με την ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ, του Χριστόφορου Ζωγράφου που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο».

Μπορεί το Μαρινάκι να διαβάλλει με όποιο τρόπο μπορεί τους νομικούς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά οι νομικοί του είναι για τον Μήτρογλου δηλαδή για τον φούτσο.

Ο Μελισσανίδης δεν μπορεί ΠΟΤΕ να κατηγορηθεί για «απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης» για δύο λόγους :

ΠΡΩΤΟΝ: Δεν επετέθη ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ στον κ. Ζωγράφο και συνεπώς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Δεν υπάρχει ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ γιατί αυτοί που κτύπησαν τον κ. Ζωγράφο ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ σταμάτησαν την επίθεση, χωρίς δηλαδή να μεσολαβήσει κάποια άλλη ενέργεια τρίτου. Συνεπώς αυτό που ήθελαν να κάνουν ήταν ΜΟΝΟ να τον τραυματίσουν. Το μόνο αδίκημα που υπάρχει είναι «επικίνδυνη σωματική βλάβη»

Ο Μελισσανίδης για το μόνο που μπορεί να κατηγορηθεί είναι «ηθική αυτουργία» στην επίθεση στον κ. Ζωγράφο.

Υπάρχει όμως ένα ΜΕΓΑΛΟ κενό

Το Μαρινάκι ενώ δείχνει να έχει ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για τα τηλεφωνήματα του Μελισσανίδη, δεν έχει πληροφορίες για τηλεφωνήματα του Μελισσανίδη στους ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ .

Και πώς να έχει αφού αυτός που έδωσε την εντολή στους αυτουργούς είναι ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΛΑ, ότι δεν υπήρξε τέτοια τηλεφωνικά εντολή και ήθελε να εκμεταλλευθεί αυτό το κενό

Και θ' αναρωτηθείς εσύ που ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ τις αρδιές των ΑΡΔ: πως είχε τέτοια ΠΛΗΡΗ τηλεφωνική ενημέρωση το Μαρινάκι;

Για ΟΛΑ υπάρχει απάντηση. Μετά λοιπόν την «κατάθεση» από το Μαρινάκι ένα ανώνυμο δημοσίευμα στα «παραπολιτικά» τα έχωνε στους κκ ΣΑΒΒΙΔΗ- Μελισσανίδη και έκανε και νουθεσίες στον φορέα της «αειφόρου αναπτύξεως» τον μπρωθυπουργό Βαγγέλη Σαμαρά.

Ποιος έχει τα «παραπολιτικά»; Ο κ. Κουρτάκης. Όπα. Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει; Α ναι. Ο Μελισσανίδης στην συνέντευξή του είπε ότι «το Μαρινάκι επισκέφθηκε τον κ. Ζωγράφο στο νοσοκομείο, μαζί με τον κ. Κουρτάκη»

Τι εστί Κουρτάκης;

Μια γεύση, που δεν υιοθετείται αλλά αξιολογείται, ακούγεται στο παρακάτω βίντεο στο 1:45 μέχρι το 2:10

Κι άλλη γεύση που δεν υιοθετείται αλλά αξιολογείται, ΕΔΩ

Δηλαδή τι άλλο πρέπει να σε πώ; Καταλαβαίνεις τι σημαίνει «ασφάλεια» σε μια ΠΑΕ η ΠΑΕ; Καταλαβαίνεις γιατί πρέπει να φύγουν αυτοί που έχουν αναλάβει αυτό το έργο;

Θέλεις και περισσότερα; ΕΔΩ

Θέλεις και πιο πολύ; ΕΔΩ

Και βέβαια το Μαρινάκι που «ευαγγελίζεται» την κάθαρση έχει το Σαρρί και τους συμβούλους του, πιστούς στρατιώτες σ' αυτή την θεάρεστη αποστολή που πάει να ακυρώσει με την πτώση του «αυτοδιοίκητου» ο υπουργός (;) Ανδριανός.

Θα σας δώσω ΔΥΟ ξεχωριστές περιπτώσεις

ΕΠΣ Ευβοίας με τον κ. Παπακωνσταντίνου που έδωσε και συνέντευξη ο εξυγιαντής

Λίγο μετά την «ζούγκλα της Τούμπας» την Μ.Τετάρτη παίζουν στην Νέα Αρτάκη Ευβοίας αγώνα για άνοδο στην Γ Εθνική η Αρτάκη- Μαρτίνο 0-1

Κοιτάξτε τι έγινε μετά το τέλος του αγώνα και δείτε και ακούστε ΟΛΟ το βίντεο:

Να σας πώ την ποινή για αυτά τα επεισόδια που επέβαλε το κνόδαλο από την Ευβοια που παριστάνει τον «δικαστή» στην ΕΠΟ;

"Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο «ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ ΑΟ», πειθαρχικά ελεγκτέο για τα αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικά παραπτώματα και του επιβάλλει:

α) για την πρώτη πράξη (ρίψεις αντικειμένων από την οποία υπήρξε έστω και ελαφρύς τραυματισμός, όπως εδώ αποδείχτηκε) χρηματική ποινή πεντακοσίων (500), β) για τη δεύτερη πράξη (ρίψεις αντικειμένων μετά τη λήξη του αγώνα) χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1 ) αγωνιστική και γ) για την τρίτη πράξη (μεμονωμένα επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου) χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ, και συνολική, κατά συγχώνευση, χρηματική ποινή οκτακοσίων ( 500+150+150=800) ευρώ."

«Mεμονωμένα επεισόδια» με 5 παίκτες του Μαρτίνου στο Νοσοκομείο και 4 παίκτες της Αρτάκης να έχουν παραπεμφθεί για παράβαση σχεδόν όλου του αθλητικού νόμου και ένα κιλό ψάρια στην ΤΟΥΜΠΑ, χωρίς ΚΑΝΕΝΑ τραυματισμό, ήταν «εκτεταμένα»

Τα κατορθώματα της ΕΠΟ σε θέματα βίας τα ξέρει ο κ. Πλατινί;

Επίσης δύο φορές έχουν εκραγεί βόμβες στο κατάστημα του κ. Παπακωνσταντίνου. Γιατί; Λέγεται ότι μια ομάδα γειτονικού της Ευβοιας Νομού έχει «φριχτά παράπονα» και έχασε κάποια άνοδο

Τα ξέρει αυτά ο κ. Πλατινί;

Και πάμε σε άλλον στρατιώτη της εξυγίανσης που του «δυσχεραίνουν» οι ΠΑΕ το έργο του, τον κ. Προύτζο της ΕΠΣ Αρκαδίας που σαν υπεύθυνος της επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ την ίδια χρονιά ο Αστέρας έφτασε τελικό αφού είχε ΟΛΟΥΣ τους επαναληπτικούς στην έδρα του και ο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ στον τελικό κυπέλλου Ερασιτεχνών

Χρόνια «γκρούεζας» στο ιδιαίτερο γραφείο του κ. Ρέππα, «διορίσθηκε» στον τελικά ελλειμματικό ΟΣΕ και κάποια στιγμή μυστηριωδώς τέθηκε εκτός των εμπίστων του γνωστού πασοκάνθρωπου, αλλά βρήκε στοργή και προδέρμ στην αγκαλιά της ακτιβιστικής οργάνωσης της ΕΠΟ.

Όλο αυτό το σκηνικό συνθέτει το πλαίσιο εντός του οποίου το δίποδο της επικοινωνίας των δίποδων, θεωρεί ότι «γίνεται πόλεμος».

Επειδή είναι μια «κόττα λυράτη» του εύχομαι ένα πράγμα:  Να μην είναι μέσα και μπροστά όταν θα ξεσπάσει ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.

Προς το παρόν ο ΠΑΟΚτσής έχει σοβαρά θέματα ν' ασχοληθεί όπως το 14, το 21, το ένα λεπτό σιγή και άλλες συναφείς ΜΑΛΑΚΙΕΣ...

Υ.Γ Εν τάξει Πόπη το καταλάβαμε ότι ο εργοδότης σου πατρονάρει το νέο κόμμα. Τελικά κάθε καναλάρχης θα έχει και από ένα κόμμα... Έτσι κ. Μπαλτάκο;

Διαβάστε ακόμη...