"Δυστυχώς το ποδόσφαιρο παίζεται στα δικαστήρια"

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια παραλαμβάνοντας το βραβείο για το Play of the Month Φεβρουαρίου...
"Δυστυχώς το ποδόσφαιρο παίζεται στα δικαστήρια"

Για το βραβείο που πήρε δήλωσε: "Στη θέση που αγωνίζομαι αυτή τη στιγμή δε θα βλέπουμε κάθε μήνα αυτά τα πράγματα, αλλά η τέχνη είναι κάτι που δεν ξεχνιέται και θα υπάρξουν και τέτοιες στιγμές. Ήθελα να δείξω φέτος κάτι παραπάνω, αλλά δεν μπορούσα. Εύχομαι να μπορέσω σύντομα."

Για το γκολ του Ρονάλντο στο Τορίνο, σχολίασε: "Για μένα ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Κάθε φορά μάς δείχνει και κάτι διαφορετικό. Έχω δει να δουλεύει και να προσπαθεί να βγάλει τέτοιες φάσεις. Δούλεψα μαζί του στην Εθνική και για μένα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αυτό το γκολ. Για όσους δουλεύουν μαζί του και βλέπουν τη δουλειά που κάνει για να φτάνει να σκοράρει από τα 2,38 δεν είναι έκπληξη."

Για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο: "Δυστυχώς παίζουμε ποδόσφαιρο στα δικαστήρια στην Ελλάδα. Δεν είμαι δικηγόρος, άρα δεν μπορών να σχολιάσω. Εμείς θα παίξουμε στο γήπεδο και θα αφήσουμε τους δικηγόρους της ομάδας να παίξουν στα δικαστήρια."

Για το πόσο επηρεάζεται η ομάδα, από όσα συμβαίνουν: "Το χαμόγελο και την περηφάνια δεν μπορούν να μας το στερήσουν. Αυτά που δείξαμε φέτος σαν ομάδα στο γήπεδο δεν μπορεί κανείς να μας το στερήσει. Το να έρχεται μία ομάδα με πολλούς τίτλους και να μη θέλει να παίξει με εμάς, σημαίνει πολλά, δείχνει ξεκάθαρα πόσο μας φοβάται. Δε θέλω να σχολιάζω άλλο αυτές τις καταστάσεις. Οφείλουμε να προετοιμαστούμε αυτές τις ημέρες και μετά το Πάσχα για το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας."

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, είπε: "Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα που αγαπώ. Δε θέλω να σκεφτώ τι έχει γίνει τελευταία. Μου φτάνει που είμαι στον ΠΑΟΚ."

Όσο για τους αγωνιστικούς στόχους από εδώ και πέρα, ανέφερε: "Το Κύπελλο και η έξοδος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι αυτό που έχουμε μπροστά μας. Αυτά που έμειναν να διεκδικήσπυμε μετά από αυτό που μας πήραν. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτούς τους στόχους."

Διαβάστε ακόμη...