«Έκανα απλά την δουλειά μου, κάντε εσείς τις συγκρίσεις με τον Μακ»!

Για την τεράστια νίκη του ΠΑΟΚ στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην Φιορεντίνα για το Europa League, η οποία κρατάει «ζωντανό» τον Δικέφαλο στην υπόθεση πρόκρισης, μίλησε o Τζάλμα Κάμπος.
«Έκανα απλά την δουλειά μου, κάντε εσείς τις συγκρίσεις με τον Μακ»!

Παράλληλα ο έμπειρος παίκτης του Δικεφάλου ρωτήθηκε για την σύγκριση που υπάρχει για τον ίδιο σε σχέση με τον Ρόμπερτ Μακ, αλλά και για το αν αποκτάει περισσότερη αυτοπεποίθηση μετά την χθεσινή βραδιά που έκανε.

Στη συνέχεια σχολίασε αν αποκτάει περισσότερη αυτοπεποίθηση μετά το τέρμα και την ασίστ που έδωσε: «Ήταν σημαντικό να επιστρέψω στα γκολ και στις ασίστ, αλλά όπως είπα και πριν, το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Σήμερα (σ.σ. χθες) ήμουν εγώ ο τυχερός που σκόραρα και έδωσα ασίστ, αλλά και ο Γκάρι σκόραρε, όπως και ο Σάκχοφ. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε το αποτέλεσμα».

Σχετικά με το πως εξηγεί ότι ο ΠΑΟΚ έχασε δυο φορές από την Καραμπάγκ αλλά κατάφερε να κερδίσει την Φιορεντίνα στην έδρα της, τόνισε:

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο! Κάναμε τα λάθη, τα πληρώσαμε, τα διορθώσαμε και ήρθαμε εδώ και κερδίσαμε. Αυτό θα προσπαθούμε, να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς σε κάθε αγώνα».

Ερωτηθείς για το τι λείπει από τον ΠΑΟΚ ώστε να έχει τέτοιες βραδιές:

«Έχουμε διαφορετικά παιχνίδια με διαφορετικούς αντιπάλους. Έχουμε λιγότερες ή περισσότερες μέρες ξεκούρασης ανάμεσα στα παιχνίδια, όλοι προσπαθούν αρκετά. Ο προπονητής αλλάζει πράγματα ανάλογα με το παιχνίδι, είμαστε 26-27 παίκτες και πάντα το κίνητρο για όλους είναι πολύ υψηλό».

Για το γεγονός ότι ο Ίβιτς, τόνισε ότι οι νέοι παίκτες χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν και αν αδικείται από την σύγκριση με τον Μακ:

«Όχι οι συγκρίσεις είναι κάτι που εσείς πρέπει να το κάνετε, ο Μακ έπαιξε τις προηγούμενες σεζόν, τώρα ήρθα εδώ, εσείς είστε αυτοί που πρέπει να κάνετε τις όποιες συγκρίσεις».

Διαβάστε ακόμη...