Διπλό αγγαρεία και πάμε παρακάτω!

Νέα νίκη εκτός έδρας για τον ΠΑΟΚ που επικράτησε με 0-2 στις Σέρρες...
Διπλό αγγαρεία και πάμε παρακάτω!
Photo Credits: @paokfc.gr website

Οι απουσίες πολλές, η κούραση δεδομένη. Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε στο ματς των Σερρών χωρίς τους Κοτάρσκι, Σάστρε, Μπάμπα, Κουλιεράκη, Μεϊτέ, Ζίφκοβιτς, Μιχαηλίδη, βασικό τον Νάσμπεργκ και βασικό τον Βιεϊρίνια για πρώτη φορά μετά από καιρό, νέο δίδυμο στον άξονα και τον Όττο να ξεκινά αριστερά.

Όλες αυτές οι αλλαγές επηρέασαν την ομάδα όπως ήταν λογικό και η απόδοση της κινήθηκε σε πολύ ρηχά επίπεδα. Τα όσα νέα πρόσωπα, σε συνδυασμό με τον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και το πάθος του αντιπάλου διαμόρφωσαν μια πολύ δύσκολη κατάσταση. 

Ευτυχώς, ο ΠΑΟΚ είχε έναν πολύ καλό Κωνσταντέλια, ο οποίος έχει τη μοναδική ικανότητα να κάνει κάτι μέσα από το απόλυτο τίποτα. Έτσι γράφτηκε και το 0-1 από μία μπαλιά που φαινόταν χαμένη και ο Δικέφαλος πήρε το προβάδισμα που δεν φαινόταν πιθανό με βάση την απόδοση ως το σημείο εκείνο του αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα παρουσιάστηκε πιο ενεργή στον αγωνιστικό χώρο, έχασε ευκαιρίες με τον Ντεσπόντοφ να ηττάται δύο φορές από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ το 0-2 διαμορφώθηκε στο τέλος και κόντρα σε εννέα ποδοσφαιριστές.

Σχετικά με τις αποβολές, ο οποιοσδήποτε θεατής του αγώνα κατανοεί πως ήταν πλήρως δικαιολογημένες, ενώ θα πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί που ο Δεληγιαννίδης δεν έδωσε τέλος στην καριέρα του Τάισον με το δολοφονικό μαρκάρισμα του.

Υ.Γ: Ο διαχειριστής των social media του Πανσερραϊκού που ανέβασε φωτογραφία περί “αστείας αποβολής” του Δεληγιαννίδη, μόνο και μόνο για να την κατεβάσει μέσα σε λίγα λεπτά, καλό θα ήταν να μην ξεφτιλίζει την ομάδα του με τέτοιο τρόπο. 

Υ.Γ1: Πάμπλο δεκαπέντε χρόνια στον ΠΑΟΚ θα έπρεπε να σε είχαν διδάξει να αναφέρεσαι με μεγαλύτερο σεβασμό στο σύλλογο που σε αναγέννησε και σε διαμόρφωσε προπονητικά. Κρίμα.

Διαβάστε ακόμη...