Διπλό μεν, αλλά το καμπανάκι (ξανα)χτύπησε!

Πήρε το πολύτιμο διπλό ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι με λυτρωτή τον Κρέσπο στο 92', αλλά αυτό δε σημαίνει πως κάποια οφθαλμοφανή θέματα που υπάρχουν στην ομάδα πρέπει να συγκαλυφθούν!
Διπλό μεν, αλλά το καμπανάκι (ξανα)χτύπησε!

Ξεκάθαρο δικαίωμα στην κριτική έχουμε όλοι και η εικόνα της ομάδας που βλέπουμε στα πρώτα επτά επίσημα παιχνίδια της δε θυμίζει τον ΠΑΟΚ της περσινής σεζόν!

Υπάρχουν παίκτες στους οποίους έχει δοθεί φανέλα βασικού εξ αρχής και την έχουν καπαρώσει χωρίς να πείθουν με την απόδοσή τους, παίκτες που περιμένουμε να πάρουν την ομάδα στην πλάτη τους και αυτοί όχι μόνο δεν το κάνουν, αλλά απογοητεύουν! Το καμπανάκι έχει ήδη χτυπήσει ουκ ολίγες φορές φέτος, καθώς η περσινή εξαιρετική αμυντική λειτουργία έχει ... εξαφανιστεί.

Ο ΠΑΟΚ δέχτηκε γκολ σε όλα τα επίσημα παιχνίδια της που έδωσε τόσο για τα προκριματικά του Champions League, όσο και στα play offs του Europa League, όσο και στα τρία παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος! Ήδη έχουμε δεχτεί 12 (!) γκολ νούμερο πολύ μεγάλο για μια ομάδα που έχει σχεδόν τον ίδιο βασικό κορμό παικτών την τελευταία τριετία και την άμυνα σαν όπλο της!

Στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα υπάρχει πολλή γκρίνια για την αγωνιστική παρουσία αρκετών παικτών. Μια ματιά στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης θα σας πείσει. Τα παιδαριώδη σε κάποιες περιπτώσεις λάθη του Πασχαλάκη, η αδυναμία του Πέλκα να τελειώσει όπως πρέπει κάποιες φάσεις, οι μέτριες εμφανίσεις του Εσίτι, η μακριά από τον καλό του εαυτό απόδοση Μπίσεσβαρ, είναι σίγουρα πράγματα που δεν περνάνε απαρατήρητα!

Και φυσικά οι παραπάνω δεν είναι οι μόνοι παίκτες από τους οποίους περιμένουμε περισσότερα. Λίγοι από όσους έπαιξαν σήμερα στο Περιστέρι ικανοποίησαν με την απόδοσή τους! Σήμερα ο ΠΑΟΚ έδειξε στο Περιστέρι αυτοκαταστροφικές τάσεις, όμως το γκολ του Κρέσπο στις καθυστερήσεις ασφαλώς λειτούργησε (ξεκάθαρα) λυτρωτικά.

Πιστεύουμε πως δε θα μπει το πρόβλημα κάτω από το χαλί και  οι πάντες γύρω από την ομάδα επιβάλλεται να ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στη συνέχεια, από τον προπονητή μέχρι τον τελευταίο παίκτη του ρόστερ!

Και τα γράφουμε ΤΩΡΑ αυτά, παραμονές δύσκολων παιχνιδιών, στα οποία ο ΠΑΟΚ θα βρει μπροστά του δυσκολότερους αντιπάλους σε σχέση με τον Ατρόμητο, αντιπάλους που δε θα συγχωρήσουν μια τέτοια αγωνιστική εικόνα!

Υ.Γ. Βλέποντας την ικανότητα του Μίσιτς στα στημένα, αναρωτιόμαστε γιατί θα πρέπει να τα εκτελεί όλα ο Πέλκας!

Υ.Γ.1 Κανείς παίκτης στον πλανήτη δε χάθηκε μένοντας για 1-2 ματς στο πάγκο!

Διαβάστε ακόμη...