Με σύμμαχο την ισχυρή παράδοση!

Για την 4η αγωνιστική των play offs της Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα, τον Πανιώνιο!
Με σύμμαχο την ισχυρή παράδοση!

Είναι το προτελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Δικεφάλου και το τελευταίο χωρίς τον κόσμο στο πλευρό τους, καθώς σε αυτό με το οποίο ολοκληρώνονται τα play offs κόντρα στον βάζελο την 6η αγωνιστική, η Τούμπα θα είναι ανοικτή. Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα ξεκινήσει στις 18:15, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι  - εκτός από τον τιμωρημένο Κάτσε- τους τραυματίες Δημήτρη Κωνσταντινίδη, Εγιάλ Γκολάσα, Γιάννη Μυστακίδης και Ζάιρο. Στην 18μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Βελλίδης, Γλύκος, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Λέοβατς, Κοροβέσης, Σκόνδρας, Κίτσιου, Τσίμιροτ, Τζιόλης, Αντόνις, Πέλκας, Ροντρίγκες, Μακ, Αθανασιάδης και Μπερμπάτοφ.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναμένεται στο αρχικό σχήμα να χρησιμοποιήσει αρκετούς από τους παίκτες που πήραν το διπλό στη Νέα Σμύρνη, θεωρείται όμως βέβαιο πως θα δώσει ανάσες σε κάποιους ενόψει των δύο τελικών που ακολουθούν με ΑΕΚ και βάζελο. Ο ίδιος μιλώντας για το παιχνίδι σχολίασε μεταξύ των άλλων: "Σίγουρα θα υπάρχει διαχείριση, τουλάχιστον όσων αφορά την πλευρά μου και την ομάδα μου. Έχουμε πολλούς παίκτες και κάποιοι που δεν έχουν παίξει θα παίξουν στα επόμενα τρία παιχνίδια. Τους χρειαζόμαστε όλους και μόνο έτσι μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Γνωριζόμαστε όλοι καλά και δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ μας. Σίγουρα ο καθένας μπορεί να βάλει κάποιον παίκτη διαφορετικό αλλά ουσιαστικά δεν θα αλλάξουν πολλά πράγματα. Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος και η κούραση θα γίνεται μεγαλύτερη, θα υπάρχουν αλλαγές και θα προσπαθήσουν όλοι να ξεκουράσουν κάποιους παίκτες όσο πιο γρήγορα γίνεται. Περισσότερο από όλα αυτό που προσπαθώ να τους περάσω είναι το θέμα συγκέντρωσης αλλά και την καλή ζωή που πρέπει να κάνουμε, το καλό φαγητό, καθώς όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά. Όταν παίζεις κάθε τρεις μέρες παιχνίδι σωματικά κουραζόμαστε μέχρι και εμείς που είμαστε στον πάγκο, φανταστείτε οι παίκτες".

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ήρθε στη Θεσσαλονίκη με σημαντικές απουσίες, καθώς ο Ουζουνίδης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ανσαριφάρντ, Καραμάνο και τους τιμωρημένους Βλάχο, Οικονόμου. Επίσης δεν ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη ο Διούδης, ο οποίος θα πάρει ανάσες ξεκούρασης, ενώ και ο Μπακασέτας δεν υπολογίζεται. Αντίθετα, ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε και μπήκε στην αποστολή.

Αναλυτικά η 17μελής αποστολή του Πανιωνίου: Παπαδόπουλος, Γιαννιώτης, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Πατσατζόγλου, Κώστας Βλάχος, Τασουλής Ποζατζίδης, Μπλέτσας, Κόρμπος, Σιώπης, Καθάριος, Μασούρας, Βιγιάλμπα, Μπαργκάν, Πινιώτης, Χαλκιαδάκης.

Η ΚΕΔ όρισε τον Δεφάκη να διαιτητεύσει το παιχνίδι της Τούμπας, με βοηθούς τον Γεωργαράκο (Aθήνας) και Κουρέντα (Τρικάλων), Τέταρτος ο Κιοτζένης και παρατηρητής του αγώνα ο Λιόλιος.

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία μας με τον Πανιώνιο ΕΔΩ

 

 

Διαβάστε ακόμη...