Πολύτιμη νίκη για τον ΠΑΟΚ Β

Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟΚ Β, κερδίζοντας 2-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής των play outs, που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στην Ευκαρπία.
Πολύτιμη νίκη για τον ΠΑΟΚ Β
Photo Credits: @paokfc.gr

Ο Δικέφαλος πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην συγκομιδή του φτάνοντας στους 24, παραμένοντας στην κορυφή. Επόμενο παιχνίδι, το εντός έδρας με τον Καμπανιακό.

Ο Δικέφαλος ξεκίνησε καλά κι ευτύχησε να σκοράρει στο 9′ με τον Κανίς, ο οποίος πλάσαρε στην επαναφορά από την αρχική απόκρουση του τερματοφύλακα στο σουτ του Δαρέλα. Στη συνέχεια το παιχνίδι ισορρόπησε με τους φιλοξενούμενους να γίνονται πιεστικοί κατά διαστήματα, όχι όμως και ιδιαιτέρως απειλητικοί.

Η αλήθεια είναι ότι και το δεύτερο ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες … συγκινήσεις. Στο 80′ ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» το ματς με το γκολ του Γκούμα, που εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Τσοπούρογλου. Να σημειωθεί δε, ότι λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, η Αναγέννηση είχε δοκάρι, για την ακρίβεια δοκάρι έπειτα από την απόκρουση του Μπαλωμένου.

ΠΑΟΚ Β: Μπαλωμένος , Τσοπούρογλου, Τασιούρας, Κώττας, Παντεκίδης (46′ Μανωλιούδης), Γιαξής, Σνάουτσνέρ, Γκούμας, Πανίδης (46′ Σπυράκος), Δαρέλας, Κανίς (80′ Σαποβάλοφ).

Αναγέννηση Καρδίτσας: Τσέλιος, Μπούζας, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Βερνάρδος (89′ Κορέλας), Κονίλιο, Ντουμάνης (89′ Ζάγγος), Σαλαμούρας, Ξύδας (77′ Παπαδάκος), Αθανασιάδης (71′ Κοκκίνης).

Δείτε τις φωτογραφίες ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...