Στην Τούμπα θα γράψει ιστορία!

Ήττα με 1-0 στο Βέλγιο για τον ΠΑΟΚ, στον πρώτο προημιτελικο του Conference League...
Στην Τούμπα θα γράψει ιστορία!
Photo Credits: @paokfc.gr website

Ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Και γιατί ο Δικέφαλος έπαιξε κόντρα σε μια ομάδα πιο ακριβή από τον ίδιο και από πιο προηγμένο πρωτάθλημα, αλλά και γιατί ο Δικέφαλος προερχόταν από τον πολύ απαιτητικό αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ.

Η κούραση των παικτών του ΠΑΟΚ ήταν εμφανής τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά από το πρώτο λεπτό. Η Μπριζ εκμεταλλεύτηκε τα χαρακτηριστικά της που δεν ταιριάζουν στην ομάδα του Λουτσέσκου και γρήγορα προηγήθηκε, ενώ σε όλο το υπόλοιπο πρώτο μέρος η ομάδα δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

Η εικόνα ωστόσο άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά και αποφασιστικά και δημιούργησε πληθώρα προϋποθέσεων για να φτάσει στο γκολ, αλλά δυστυχώς έλειψε το καθαρό μυαλό στην εκτέλεση με αποτέλεσμα να μείνει το 1-0 ενώ και ο Κοτάρσκι διόρθωσε το λάθος που ο ίδιος έκανε αποκρούοντας το πέναλτι και κράτησε τον ΠΑΟΚ ολοζώντανο στην υπόθεση πρόκριση.

Συμπερασματικά, η εικόνα της ομάδας ήταν κάτω του αναμενόμενου, αλλά πρέπει πάντα να θυμόμαστε πως παίζει και ο αντίπαλος, ο οποίος είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Το θέμα είναι το εξής:

-Θα μπει ο ΠΑΟΚ τόσο νωθρός στην Τούμπα; Όχι.

-Θα είναι ο ΠΑΟΚ το ίδιο αναποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια; Όχι.

-Θα περιμένει τους Βέλγους μια ατμόσφαιρα ποδοσφαιρικής τρομοκρατίας; Ναι.

Επομένως, το συμπέρασμα είναι ένα. Την επόμενη Πέμπτη στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ θα γράψει ιστορία.

Υ.Γ: Συγχαρητήρια στους επμνευστές της διαμαρτυρίας στο ευρωκοινοβούλιο. Ο ΠΑΟΚ είναι κοινωνικό φαινόμενο, όχι απλά μια ομάδα.

Υ.Γ1: Για τα όσα τραγικά συνέβησαν από τη Βελγική αστυνομία, δεν περίμενε κανείς κάτι καλύτερο από απογόνους αποικιοκρατών, εγκληματιών κατά της ανθρωπότητας.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...