Συνεχίζεται ο καλπασμός της Κ17!

Για την 6η αγωνιστική του 4ου γύρου του Βορείου Ομίλου, η Κ17 του ΠΑΟΚ κέρδισε στο γήπεδο της Νίκης Μεσημερίου την αντίστοιχη της Βέροιας με 1-0.
Συνεχίζεται ο καλπασμός της Κ17!

Ο Δικέφαλος πήρε τη νίκη χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 19ο λεπτό ο Κωνσταντίνου με κοντική κεφαλιά μετά από ωραία σέντρα του Κουτούση. Το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος του ΠΑΟΚ που βρήκε απέναντί του μια ομάδα με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς που επιζητούσε την αξιοπρεπή ήττα. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία ενόψει φάιναλ φορ να κάνει δοκιμές σε παίκτες και σε θέσεις ώστε να προετοιμάσει την ομάδα όσο γίνεται καλύτερα!

Χάθηκαν ευκαιρίες για να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις το σκορ, με καλύτερη αυτή του 87ου λεπτού, όταν  μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Χατζηδίμπα που πέρασε δύο αντιπάλους, μπήκε στην περιοχή, έπιασε πολύ δυνατό σουτ, το οποίο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Βέροιας και στη συνέχεια η μπάλα βγήκε άουτ!

Ο ΠΑΟΚ με τη σημερινή του νίκη έφτασε τους 69 βαθμούς σε 27 ματς...

H σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Σιαμπάνης, Αηδονίδης, Λιάπτσης, Χαραλαμπίδης (46' Ευθυμίου), Πασπαλάς, Κλιγκόπουλος (75' Παναγιωτίδης), Κυριλλίδης (46' Νουκάρης), Αργυρίου, Κωνσταντίνου, Κουτούσης (75' Καπρέτσος), Ματθαίου (61' Χατζηδίμπας)

..................................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

11:01 Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη Βέροια στη σέντρα.

10ο λεπτό: Χωρίς κάτι ιδιαίτερο μέχρι στιγμής. Να σημειώσουμε πως ο ΠΑΟΚ έχει κάποιους από τους βασικούς του παίκτες στον πάγκο.

19ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Κωνσταντίνου με κοντική κεφαλιά μετά από ωραία σέντρα του Κουτούση

Φτάσαμε στο 30', μαζική άμυνα η Βέροια, φλύαρο παιχνίδι από τον ΠΑΟΚ...  

Ημίχρονο στο Μεσημέρι 

12:05 Ξεκίνησε η επανάληψη

46ο λεπτό: Δύο αλλαγές για τον ΠΑΟΚ. Βγήκαν Κυριλλίδης και Χαραλαμπίδης και πέρασαν στις θέσεις του ο Νουκάρης και ο Ευθυμίου 

61o λεπτό: Χατζηδίμπας στη θέση του Ματθαίου

75ο λεπτό: Διπλή αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Παναγιωτίδης και Καπρέτσος στις θέσεις των Κλιγκόπουλου και Κουτούση

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να υπερέχει και η Βέροια να αμύνεται μαζικά...

87o λεπτό: Εξαιρετική ατομική ενέργεια του Χατζηδίμπα που πέρασε δύο αντιπάλους μπήκε στην περιοχή, έπιασε πολύ δυνατό σουτ, το οποίο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Βέροιας και στη συνέχεια η μπάλα βγήκε άουτ!

Τέλος 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...