Νέοι Κ-13: Με δύναμη κι από την περιφέρεια

Η Κ-13 του ΠΑΟΚ είναι … πολυσυλλεκτική, μια κι αρκετοί παίκτες της προέρχονται από ομάδες της περιφέρειας.
Πηγή: forzaonline.gr
Νέοι Κ-13: Με δύναμη κι από την περιφέρεια
Photo Credits: @forzaonline.gr website

To ρόστερ της ομάδας αποτελούν οι Αστέριος Νάστος, Γιάννης Χρυσουλάκης (τερματοφύλακες), Μίνος Δελιόπουλος, Γιώργος Κοροσίδης, Ραφαήλ Σεφερίδης, Αλέξανδρος Ιωαννίδης, Αναστάσιος Τσιότσος, Δημήτρης Γελαδάρης (αμυντικοί), Αναστάσης Ανδρεανίδης, Λεωνίδας Τσιάνος, Φώτης Σολωμίδης, Δημήτρης Παπαγεωργόπουλος, Βαγγέλης Χαρέλας, Ανδρέας Παγώνης, Γιάννης Γεωργιάδης, Μάριος Χατζής (χαφ), Βασίλης Γιαννιδάκης, Ραφαήλ Χήκας, Ερικ Νταβιντιάν, Αλέξανδρος Παπαγεωργίου και Χρήστος Κακάλης (επιθετικοί).

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές, που προέρχονται από ομάδες εκτός Θεσσαλονίκης είναι ο Χρυσουλάκης, που αποκτήθηκε από την ακαδημία Βουτυρίτσα (Λάρισα), ο Γελαδάρης από τον ΠΑΟΚ Κουλούρας, ο Σολωμίδης από τον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας, ο Γεωργιάδης από τις Κρηνίδες Καβάλας, ο Χατζής από την Περίσταση Κατερίνης, ο Κακάλης από την Ακαδημία ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης, ο Παπαγεωργίου από την Playzone Κατερίνης κι ο Χήκας από την Αθλόπολις Πρέβεζας. Ακόμη, τον περασμένο Ιανουάριο αποκτήθηκε ο Γιαννιδάκης από την Αθλόπολις Ηρακλείου.

Προπονητής είναι ο Λευθέρης Κανάτας, πρώην τεχνικός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, με συνεργάτη τον Αναστάσιο Ζέρβα. Προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο Ιπποκράτης Ρουμελιώτης.
 

Διαβάστε ακόμη...