«Κάθε παιχνίδι και καλύτερος»!

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Βασίλης Βασιλάκος.
«Κάθε παιχνίδι και καλύτερος»!

Μίλησε για την απόδοση του «Δικεφάλου» στα τελευταία παιχνίδια και τόνισε πως η ομάδα πλέον θα ξέρει που χρειάζεται παίκτες αλλά και πως αγώνα με αγώνα είναι καλύτερη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βασίλης Βασιλάκος:

Για την πίστωση χρόνου που χρειάζεται η ομάδα:
«Αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ φτιάχνει μια ομάδα που θα ξέρει τι του λείπει. Θα δώσει στους παίκτες την δυνατότητα να παίξουν και θα βγουν συμπεράσματα. Έλεγαν πολλοί πως χρειάζεται μεταγραφές αλλά άρχισε να γίνεται ομάδα και αυτά που κάνει τώρα δεν τα έκανε ποτέ. Δεν θυμάμαι τα τελευταία χρόνια να βάζει τέσσερα και έξι γκολ στην Ευρώπη. Τα προηγούμενα χρόνια παίρναμε παίκτες αμφιβόλου αξίας και ο ΠΑΟΚ μετά ψαχνόταν. Ο προπονητής κατάφερε να κάνει τον κόσμο να λέει πως χρειαζόμαστε μόνο έναν – δύο παίκτες όπως τα παλιά χρόνια που έπαιζε ο Άγγελος. Ο ΠΑΟΚ δημιουργείται αυτή την στιγμή και κάθε παιχνίδι γίνεται καλύτερος».

Για τα στοιχεία της ομάδας:
«Αυτή την στιγμή υπάρχει εμπιστοσύνη στην ομάδα, δεν έχουν άγχους οι παίκτες και δίνουν το 100%. Μπορεί να έβαλε έξι γκολ σε μια μικρή ομάδα αλλά δεν παύει αυτή η ομάδα να απέκλεισε άλλους για να βρεθεί εδώ. Τώρα πρέπει απλά να προσγειωθούμε. Ο κόσμος πάντως είναι ενθουσιασμένος με την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ κάτι προσπαθεί να κάνει αλλά δεν θέλω να γίνω και γραφικός, θέλει και βοήθειες. Ο Αναστασιάδης είναι έμπειρος. Υπάρχουν άνθρωποι που περιμένουν την ομάδα στην γωνία και αυτούς τους ανθρώπους τους απομονώνεις με το να μην ασχολείσαι μαζί τους».

Για τον Αθανασιάδη:
«Ο Αθανασιάδης χρειάζεται στην ομάδα και τις προηγούμενες 15 μέρες φάνηκε πως η ομάδα δεν έχει διοίκηση. Δημιουργήθηκε πρόβλημα σε έναν παίκτη που έχει να προσφέρει καλά. Ο κάθε παίκτης πρέπει να είναι ήρεμος και να του αρέσει αυτό που κάνει».

Για το αν τα φαβορί του ομίλου είναι ο ΠΑΟΚ και η Φιορεντίνα:
«Φυσιολογικά οι δύο ομάδες που έχουν το πλεονέκτημα είναι ο ΠΑΟΚ και η Φιορεντίνα. Οι άλλες δύο ομάδες είναι καινούριες στους ομίλους και με προσοχή και σωστή δουλειά ο ΠΑΟΚ θα πάρει την πρόκριση».

Διαβάστε ακόμη...