Το νού σας ... ρεμάλια!

Ευελπιστώ και εύχομαι και πιστεύω ότι ο οργανισμός του μεγάλου ΠΑΟΚ, ζει, κινείται και αναπνέει, για τις ημερομηνίες 11 και 18 Απριλίου, 2 και 9 Μαΐου και 29 Μαΐου...
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Το νού σας ... ρεμάλια!
Photo Credits: @paokfc.gr website

Ευελπιστώ και εύχομαι και πιστεύω ότι ο οργανισμός του μεγάλου ΠΑΟΚ, έχει εκτιμήσει ορθά την μεγάλη, ιστορική και ποδοσφαιρική πρόκληση που υπάρχει μπροστά του στις εν λόγω ημερομηνίες.

Ευελπιστώ και εύχομαι και πιστεύω ότι ο οργανισμός του μεγάλου ΠΑΟΚ, έχει την διάθεση  την φρόνηση και την ετοιμότητα να μεγαλώσει, όσο δεν γίνεται, το "ποδοσφαιρικό όνομα" της έννοιας ΠΑΟΚ. 

Ευελπιστώ και εύχομαι και πιστεύω ότι ο οργανισμός του μεγάλου ΠΑΟΚ, δεν αφήνεται να τίθεται η σκέψη του εκτός των μεγάλων ευρωπαϊκών οραμάτων και να επικεντρώνεται σε τρομακτικά ανούσιες σκέψεις για δυνατά παιχνίδια προετοιμασίας στο λεγόμενο "εγχώριο πρωτάθλημα", όπως αυτό με την περυσινή πρωταθλήτρια. 

Ευελπιστώ και εύχομαι και πιστεύω ότι ο οργανισμός του μεγάλου ΠΑΟΚ, να έχει στρέψει το ενδιαφέρον και την προσοχή του στους στόχους που τον καταξιώνουν και όχι στις παγίδες που τον μειώνουν. 

Όσο για κάτι παιδάκια που τους αρέσει η "στατιστική" και τώρα βρήκαν το παραμύθι των αριθμών μεταξύ Ράζβαν -Αλμέιδια, να τους πω απλά ότι, αν όχι εκ προθέσεως, τουλάχιστον  από αφέλεια, παίζουν το παιχνίδι όσων βλέπουν την ευρωπαϊκή καταξίωση του ΠΑΟΚ να καλπάζει και επινοούν... ζητήματα.

Όσο για κάτι άλλα παιδάκια που μετράνε τους "χαμένους πόντους" από τον Άρη Θεσσαλονίκης, να τους πω ότι τα τελευταία 30 χρόνια, ο ΠΑΟΚ δε έχασε κρίσιμο παιχνίδι από την ομάδα αυτή (δεν μιλώ για βαθμούς, μιλώ για κρισιμότητα αγώνα. Ίσως να ήταν το 2-0 επί Ζαγοράκη αλλά αυτό δεν το έχασε από τον Άρη, αλλά από τον Σπανάθα).

Οπότε αφήστε κατά μέρος τις φοβίες και τους υπολογισμούς και τις καταστροφολογίες και τις μιζέριες και ραντεβού την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024 στις 22:00! 

Μέχρι τότε " το νου σας ρεμάλια". Και αυτό αφορά όλους μας!

Διαβάστε ακόμη...