Ο ΠΑΟΚ στηρίζει Λουτσέσκου με έργα!

Ο Δικέφαλος που δεν αποπροσανατολίζεται, που περίμενε και περιμένει κάθε λογής επιθέσεις και αποτελεί ασπίδα του Ρουμάνου προπονητή!
Πηγή: paok24.com
Ο ΠΑΟΚ στηρίζει Λουτσέσκου με έργα!
Photo Credits: @paok24

Κάθε άλλο παρά… εξοργισμένοι, προβληματισμένο, αναστατωμένοι ή ακόμα και ξαφνιασμένοι είναι όλοι όσοι στελεχώνουν τον ΠΑΟΚ, από το σημερινό κωμικό εξώδικο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Ραζβάν Λουτσέσκου!

Άλλωστε, όλοι όσοι στελεχώνουν το διοικητικό και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου, περίμεναν και περιμένουν κάθε είδους επιθέσεις από αυτούς που αλλιώς περίμεναν τον φετινό ΠΑΟΚ και αλλιώς τον βλέπουν εντός των τεσσάρων γραμμών, με τα όσα συνέβησαν το 2018 και το 2019, στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ στην Τούμπα και τις υποτιθέμενες πολυιδιοκτησίες, να έχουν λειτουργήσει άκρως… διδακτικά εντός της “ασπρόμαυρης” οικογένειας!

Κάπως έτσι, σύσσωμος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ είναι ψυχή και σώματι αφοσιωμένος στον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, την ίδια στιγμή που με πρώτο τον Ιβάν Σαββίδη, η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ αποτελεί την ασπίδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος θα κάθεται στον πάγκο του Δικεφάλου μέχρι το καλοκαίρι του 2027!

Από εκεί και πέρα, στον ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαροι, λέγοντας πως “ούτε θα χάσουμε το μυαλό μας ούτε θα παίζουμε πινγκ πονγκ ανακοινώσεων με τον Παναθηναϊκό…“!

Διαβάστε ακόμη...