«Όλοι είμαστε ένα στον ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Χρήστος Καραμπέρης και μίλησε για την κατάσταση στην ομάδα και την προσπάθεια που γίνεται.
«Όλοι είμαστε ένα στον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την νίκη επί της ΑΕΚ:

«Διοίκηση, προπονητής, τεχνικός διευθυντής φτιάξαμε την ομάδα και η νίκη στην ΑΕΚ δεν ήταν έκπληξη. Έχουμε τον καλύτερο προπονητή στην Ελλάδα και μια ομάδα καλύτερη από πέρυσι. Ήμασταν άτυχοι στο κύπελλο κα περιμέναμε με την ΑΕΚ πως η ομάδα μας θα ήταν σοβαρή και πως έχει δυνατότητες. Όλοι βάζουν την ομάδα πάνω από τον εαυτό τους και διοίκηση, προπονητές και παίκτες είναι ένα».

Για το αν θα μπει ο Ιβάν Σαββίδης στο μπάσκετ:

«Το αν θα μπει ή όχι δεν το ξέρω. Ξέρω πως μας βοηθάει όχι με λόγια αλλά με χρήματα. Ο ΠΑΟΚ και όλοι οι φίλαθλοι του πρέπει να έχουν ένα τεράστιο σεβασμό για τον κ. Σαββίδη. Αυτό προχωράει μπροστά και εμείς από πίσω ακολουθούμε. Ξέρουμε τι τραβάει το μπάσκετ και αν δεν ήταν ο κ. Σαββίδης δεν θα βρισκόταν εδώ η ομάδα».

Για τον Μπρέμερ:

«Θέλουμε να τον πάρουμε για να πάρουν ανάσες κάποιοι παίκτες και θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο που έρχεται πως θα χτυπήσουμε τα παιχνίδια. Είμαστε ΠΑΟΚ και δεν τα παρατάμε είτε χάνουμε, είτε κερδίζουμε».

Για το γεγονός πως δεν έγιναν νωρίτερα προσθήκες:

«Δεν είναι και τόσο εύκολα τα πράγματα στο οικονομικό. Κάθε βδομάδα πληρώνουμε και θέλουμε να βαδίζουμε πάνω στο θέμα της εξυγίανσης. Όταν τελειώσει ο ΠΑΟΚ από αυτό το μαρτύριο τότε θα μπορέσουμε να εξυγιάνουμε την ομάδα. Θα φτιάξουμε ομάδα σοβαρή, σταθερή και όλοι θα πληρώνονται στην ώρα τους. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να μείνει καθαρός. Πηγαίνουμε βήμα – βήμα και όσοι θέλουν να μας κερδίσουν θα πρέπει να είναι πολύ καλύτεροι από εμάς. Του χρόνου ο ΠΑΟΚ θα χτυπήσει στην έδρα του όλα τα παιχνίδια».

Για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα:

«Αύριο είναι το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος αλλά εμένα με ενδιαφέρει να έχουν την υποστήριξη του κόσμο στο πρώτο παιχνίδι του πλέι –οφ που είναι και το πιο σημαντικό. Ο κόσμος δίνει την ώθηση».

Διαβάστε ακόμη...