«Ψάχνουν εξιλαστήρια θύματα»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Βασίλης Βασιλάκος και μίλησε για την απομάκρυνση του Άγγελου Αναστασιάδη από τον πάγκο του «Δικεφάλου».
Πηγή: arenafm.gr
«Ψάχνουν εξιλαστήρια θύματα»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Μήπως πρέπει να αναλογιστούμε τι έλεγε ο κ. Αγγελίδης το καλοκαίρι; Προφανώς πηγαίνουν με το ρεύμα και επειδή υπάρχει μια απογοήτευση και ψάχνουν ποιος φταίει και ποιος θα είναι το θύμα. Το καλοκαίρι ο κ. Αγγελίδης δεν έλεγε κάτι για πρωτάθλημα. Αυτή η εικόνα δείχνει πως δεν υπάρχει τίποτα στον ΠΑΟΚ. Οι ευθύνες είναι καθαρά στην διοίκηση και όχι στον Αναστασιάδη. Δεν υπάρχει διοίκηση και γίνονται απερίγραπτα πράγματα.

Αν η διοίκηση πίστευε πως δεν κάνει ο Αναστασιάδης έπρεπε να τον διώξει πριν δυο μήνες. Ο ΠΑΟΚ δεν διεκδικεί τίτλους αλλά προσπαθεί να φτιάξει μια ομάδα. Η ανακοίνωση που βγαίνει μου μοιάζει σαν να μας κοροϊδεύει. Όταν ήθελε να φύγει μόνος του ο Αναστασιάδης γιατί τον κράτησαν; Ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα καταφέρει να φτάσει εκεί που πρέπει να φτάσει και ψάχνουν εξιλαστήρια θύματα αλλά οι ευθύνες βαραίνουν καθαρά την διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Κάθε χρόνο φεύγει ο προπονητής τον Μάρτιο και αναλαμβάνει ο Γεωργιάδης. Δεν μπορούν να μας κοροϊδεύουν όλους. Δεν λέω ότι υπήρχε κάποιο σχέδιο αλλά δεν υπήρχε σχεδιασμός για τίποτα από το καλοκαίρι. Εκεί που έπρεπε να βοηθήσει η διοίκηση δεν βοήθησε. Δεν βγαίνει ο Άγγελος να μιλήσει και δεν ξέρουμε τι έγινε στις μεταγραφές του χειμώνα. Αυτά που λέει ο κ ύριος που λέει πως είναι πρόεδρος του ΠΑΟΚ δεν με αγγίζουν. Κάθε καλοκαίρι αλλάζει προπονητής, πως γίνεται αυτό;

Αν έλεγαν πως το πλάνο είναι έτοιμο για το καλοκαίρι και πως υπάρχει προπονητής για την επόμενη χρονιά θα ένιωθα καλά όμως προχθές μας έλεγαν πως ο Κοροβέσης και ο Χαρίσης είναι επιλογές του Αναστασιάδη. Ευτυχώς που κέρδισαν τα παιδιά στο βόλεϊ έναν τίτλο και μας κάνουν χαρούμενους. Είναι λογικό να έρχεται η απογοήτευση αλλά δεν βλέπω να σηκώνεται και το ηθικό.

Το ηθικό δεν αλλάζει με το να αλλάζει ο προπονητής αλλά με το να μπαίνει η διοίκηση στα αποδυτήρια. Ο Μαρινάκης πάει κάθε μέρα στα αποδυτήρια και πιέζει τους παίκτες. Σε εμάς που είναι η διοίκηση; Διοίκηση δεν είναι να λέμε πως θα φέρουμε τον Ροναλντίνιο και τον Ντρογκμπά; Αυτή την στιγμή αυτοί που διοικούν τον ΠΑΟΚ κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους».

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Πόσο καιρό έχουμε να παίξουμε ένα παιχνίδι και να πετύχουμε εύκολα γκολ; Αν εξαιρέσουμε τις φάσεις με τον Μακ δεν κάναμε άλλες ευκαιρίες».

Διαβάστε ακόμη...