Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟΚ!

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο ανδρών ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο οποίος επικράτησε στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο τον ΟΦΘ με 13-5, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α1.
Πηγή: acpaok.gr
Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟΚ!

Ο Δικέφαλος ξεκίνησε δυναμικά στην αναμέτρηση με τον Κόουπμαν να κάνει το 1-0 για τον ΠΑΟΚ Domus Ergo. Οι «ασπρόμαυροι» σ' ένα κλειστό επιθετικά οκτάλεπτο, έκαναν το 2-0 με τον Κόουπμαν, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο οκτάλεπτο.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο ΠΑΟΚ Domus Ergo συνέχισε να διατηρεί το προβάδισμα του, με τον Σάλεχ να κάνει το 3-0. Ο Ο.Φ.Θ. μείωσε σε 4-2, με τους Ντελιτς και Κουγιουνή να αυξάνουν την διαφορά σε 6-2, με αυτό να είναι το τελικό σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, ο Δικέφαλος άνοιξε και άλλο την διαφορά με τους Ν. Προσινικλή και Κουγιούνη να κάνουν το 8-2, με το τελικό σκορ του τρίτου οκταλέπτου να διαμορφώνεται σε, 9-2, χάρη σε γκολ του Κουγιούνη.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο οι «ασπρόμαυροι» διατήρησαν την διαφορά, 12-5, με τον Λασκαρίδη να «κλειδώνει» την «ασπρόμαυρη» επικράτηση, με το τελικό 13-5 να δίνει τη νίκη στον ΠΑΟΚ Domus Ergo.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου και ώρα 14:00, κόντρα στον ΝΟ Βουλιαγμένης, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1.

Οκταλεπτα: 2-0, 4-2, 3-0, 4-3.

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Τσιούμας 1, Λασκαρίδη 1, Προσινικλής Ν. 1, Καπράγκος , Κεχαλάρης , Τσολακούδης 2, Ξυλάς, Ντέλιτς 1, Προσινικλής Π. , Κόουπμαν 2, Κουγιούνης 2, Σάλεχ 1, Σιορδίλης, Καραντζάς 2.

Διαβάστε ακόμη...