«Πιο δίκαιο το ποδόσφαιρο με VAR .

Από sdna.gr:Για το πόσο πιο δίκαιο έγινε το ποδόσφαιρο με την εισαγωγή του VAR μίλησε σε πρόσφατη παρουσίασή του σε Έκθεση Βιβλίου στην Φρανκφούρτη που διοργανώθηκε από το Πολιτιστικό Ίδρυμα της γερμανικής Ομοσπονδίας ο ρέφερι του αυριανού ντέρμπι της OPAP Arena ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, Φέλιξ Μπριχ.
Πηγή: sdna.gr
«Πιο δίκαιο το ποδόσφαιρο με VAR .

Ο έμπειρος διαιτητής μίλησε αρχικά για την αυτοβιογραφία του με τίτλο «Σε μικρή απόσταση» που κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι και εν συνεχεία αναφέρθηκε στην εισαγωγή του VAR στο ποδόσφαιρο.

«Αν έχω την ψηφιακή ευκαιρία να διορθώσω ένα λάθος, είμαι στην ευχάριστη θέση να το εκμεταλλευτώ. Το παιχνίδι έχει γίνει πολύ πιο γρήγορο, αλλά το ποδόσφαιρο έγινε πιο δίκαιο χάρις τη χρήση του VAR», είπε ο έμπειρος Γερμανός διαιτητής που έχει σφυρίξει σε δύο Μουντιάλ και από το 2004 έχει διευθύνει 337 ματς στην Μπουντεσλίγκα.

Brych: «Προσπάθησα να δημιουργήσω επαφή με τους κορυφαίους παίκτες» © DFB-Kulturstiftung

Ο Μπριχ αναφέρθηκε και στη ζωή ενός διαιτητή του επιπέδου, μίλησε για τις επαφές που είχε συχνά για το παιχνίδι με κορυφαίους ποδοσφαιριστές όπως ο Τέρι, ο Ράμος και Ιμπραΐμοβιτς. «Προσπάθησα να έρθω σε επαφή με τους κορυφαίους παίκτες», ανέφερε για αυτές τις συναντήσεις.

Να σημειωθεί πως μόνο την περασμένη Κυριακή την εν λόγω Έκθεση επισκέφτηκαν περισσότερα από 215.000 άτομα σημειώνοντας σημαντική αύξηση σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Διαβάστε ακόμη...