Πώς τα πάνε αυτοί που έφυγαν;

Από paok24.com: Τι κάνουν οι ποδοσφαιριστές που ανήκαν στο περσινό ρόστερ;
Πηγή: paok24.com
Πώς τα πάνε αυτοί που έφυγαν;

Το καλοκαίρι που προηγήθηκε, ήταν καλοκαίρι αλλαγών και μάλιστα ριζικών για τον ΠΑΟΚ. Οι παίκτες που έφυγαν από την περσινή ομάδα, άλλοι με μεγαλύτερο άλλοι με μικρότερο ρόλο, ήταν αρκετοί, όπως βέβαια και αυτοί που ήρθαν και απαρτίζουν το ρόστερ της φετινής ομάδας.

Από την περσινή ομάδα αποχώρησαν συνολικά 10 ποδοσφαιριστές. Άλλοι βρήκαν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους και άλλοι είναι ακόμη ελεύθεροι περιμένοντας το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.

Μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Τούμπα, ο Ίνγκι Ίνγκασον μετακόμισε στην Δανία για λογαριασμό της Μίντιλαντ. Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός μετράει 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με την ομάδα του να βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, γνωρίζοντας παράλληλα «πικρό» αποκλεισμό στην Ευρώπη.

Ο Τιάγκο Ντάντας, έχει καταγράψει 3 μόλις συμμετοχές με τη φανέλα της Αλκμαάρ, έχοντας πετύχει μάλιστα κι ένα τέρμα απέναντι στην Φορτούνα Σιτάρντ, ο Ντόουγκλας Αουγκούστο 9 με αυτήν της Ναντ σε Γαλλία και Ευρώπη, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς έχει καταγράψει 8 συμμετοχές με την Kραϊόβα στην Ρουμανία, με την ομάδα του να βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα που πήγε στην Κόνιασπορ στη Τουρκία, έχει καταγράψει έως τώρα 4 συμμετοχές, χωρίς να έχει πετύχει για την ώρα κάποιο τέρμα. Ο Γιάννης Κάργας μετά το περσινό πέρασμα από την Τούμπα είναι πλέον μόνιμος κάτοικος Κύπρου, αφού αγωνίζεται στην Ανόρθωση, με την φανέλα της οποίας έχει καταγράψει μονάχα 4 συμμετοχές, καθώς είχε έναν τραυματισμό στην προετοιμασία που τον κράτησε εκτός γηπέδων για μερικές εβδομάδες.

Στην Σαουδική Αραβία αγωνίζεται εδώ και λίγο διάστημα ο Κάλεντ Νάρει, ο οποίος αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ προς τα τέλη του Αυγούστου. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός έχει σημειώσει με την φανέλα της Αλ Καλίτζ 6 εμφανίσεις, ενώ έχει προλάβει να χριστεί μόλις μία φορά σκόρερ.

Υπό τη μορφή δανεισμού αγωνίζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μάριος Τσαούσης. O Έλληνας ακραίος αμυντικός έχει αγωνιστεί επτά φορές με την φανέλα των Γιαννιωτών σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχοντας πετύχει μάλιστα κι ένα τέρμα.

Τέλος, ελεύθεροι παραμένουν οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Ομάρ Ελ Καντουρί, οι οποίοι περιμένουν το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.

Διαβάστε ακόμη...