Στο… περίμενε ο Ομάρ Ελ Καντουρί!

Από paok24.com:Δεν φαίνεται να έχει "σβήσει" εντελώς το... φλερτ μεταξύ Άσκολι και Ομάρ Ελ Καντουρί.
Πηγή: paok24.com
Στο… περίμενε ο Ομάρ Ελ Καντουρί!

Όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα "mediagol.it", επικαλούμενη πληροφορίες του Sportitalia, το όλο θέμα παραμένει ανοιχτό, με τον πρώην χαφ του ΠΑΟΚ να έχει πει "όχι" στην προ ημερών πρόταση της Άσκολι αλλά να περιμένει νέα αντιπρόταση από τον ιταλικό σύλλογο.

"Η Άσκολι φαινόταν να έχει βάλει ένα δυνατό στοίχημα με τον Ομάρ Ελ Καντουρί, έναν παλιό γνώριμο ορισμένων ιταλικών συλλόγων όπως η Μπρέσια και η Νάπολι. Έχοντας περάσει έξι σεζόν στον ΠΑΟΚ και στην Ελλάδα, ο Μαροκινός μέσος αναζητά μια νέα περιπέτεια και μια πιθανή επιστροφή στην Ιταλία, μετά από έξι χρόνια απουσίας από την τελευταία του εμπειρία στην Έμπολι.

Ωστόσο, οι διαφορετικές απόψεις για τις αποδοχές του ποδοσφαιριστή, φάνηκε να σημάδεψαν το τέλος των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Sportitalia, ο πρώην μέσος της Νάπολι και της Έμπολι περιμένει αντιπρόταση της Άσκολι σχετικά με τον μισθό του.

Η «μπάλα» περνά τώρα στην Άσκολι, η οπιία θα πρέπει να αποφασίσει αν θα ανοίξει ξανά το μονοπάτι που έμοιαζε να έχει εξαφανιστεί ή θα επικεντρωθεί σε άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της" αναφέρει το ρεπορτάζ.

Διαβάστε ακόμη...