Αυτή ήταν η πρόταση του ΠΑΟΚ στον Πέλκα πριν υπογράψει στην Μπασακσεχίρ

Από paokday.gr:Η μεταγραφή του Πέλκα στην Μπασακσεχίρ έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις και αντιδράσεις στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πέλκας, είχε ενδιαφέροντα προσφορές από διάφορες ομάδες, αλλά η Μπασακσεχίρ κατάφερε να τον αποκτήσει.
Πηγή: paokday.gr
Αυτή ήταν η πρόταση του ΠΑΟΚ στον Πέλκα πριν υπογράψει στην Μπασακσεχίρ

Ο Εμρέ Μπελόζογλου, πρώην προπονητής της Φενέρμπαχτσε και πλέον στην Μπασακσεχίρ, πιθανότατα διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Πέλκα να προτιμήσει την τουρκική ομάδα. Η σχέση τους από την προηγούμενη συνεργασία μπορεί να έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, ο κύριος λόγος που οδήγησε τον Πέλκα στην Μπασακσεχίρ ήταν το πολύ υψηλό οικονομικό πακέτο που του προσέφεραν. Η ομάδα της Τουρκίας προσέφερε περίπου 1,3 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που ξεπέρασε την προσφορά της Ανκαραγκουτσού και του ΠΑΟΚ. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μια προσφορά της τάξης των 700.000 ευρώ από τον ΠΑΟΚ, αν και περιελάμβανε και μπόνους, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να ανταγωνιστεί το οικονομικό πακέτο που προσέφερε η τουρκική ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...