Σιαμπάνης: «Δεν έχει καμία εμπλοκή ο ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας στα οποία επιχειρεί ο Κώστας Τσέλσι να εμπλέξει τον ΠΑΟΚ, λειτουργώντας ως εκπρόσωπος Τύπου του εξαφανισμένου στην υπόθεση Άρη, αρχίζουν σιγά σιγά να αποκαλύπτονται.
Πηγή: paok24.com
Σιαμπάνης: «Δεν έχει καμία εμπλοκή ο ΠΑΟΚ»

Η εκπομπή "Δίκη στο Open" αποκάλυψε χτες το βράδυ το περιεχόμενο της κατάθεσης του Μάριου Σιαμπάνη ενώπιον του Αθλητικού εισαγγελέα.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Δικεφάλου ξεκαθάρισε ότι στο... ραντεβού αυτός που τον πλησίασε δεν έχει καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ.

Ο Σιαμπάνης ισχυρίστηκε πως η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα Μικέλ, στο οποίο βέβαια λόγω της κατάστασης προφανώς και δεν μπορεί να κάτσεις!

Είναι πραγματικά απορίας άξιο ποια μπορεί να είναι η δικηγόρος του τερματοφύλακα του Άρη;

Με ποιον μπορεί να εμφανίστηκε ενώπιον του ανακριτή άραγε;

To κορυφαίο στο... παραμυθάκι του Κώστα Τσέλσι είναι από ποιον μπορεί άραγε να είχε εκείνος την πληροφόρηση για το όλο περιστατικό, το οποίο από ότι φαίνεται το χε και αποκλειστικό, καθώς πρώτα ενημερώθηκε εκείνος και πολύ αργότερα... ξύπνησε και τους ανθρώπους στην Παπαναστασίου.

Η πρώτη click away δωροδοκία στον πλανήτη, λοιπόν, έγινε σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Σιαμπάνης, με άνθρωπο που στο παρελθόν, πριν περίπου 5 χρόνια είχε δουλέψει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατονομάζοντας ποιον είναι αυτός που φέρεται με βάση όσα δήλωσε να του προσέφερε 100 χιλιάδες ευρώ για να έχει μειωμένη απόδοση.

Μάλιστα αφού ο Σιαμπάνης διευκρίνισε ότι ο άνθρωπος με τον οποίο είχε συνάντηση (στο όρθιο;;; ή άνοιξε και το Μικέλ να τους υποδεχτεί άραγε;) ΔΕΝ έχει καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ, όταν ρωτήθηκε γιατί δεν ανέφερε άμεσα το περιστατικό, τόνισε πως δεν ήθελε να... δυναμιτίσει το κλίμα, συζητώντας το απλά με κάποιους συμπαίκτες του.

Για να σοβαρευτούμε και λίγο έχει μεγάλο ενδιαφέρον τι αναφέρει το άρθρο 30 του Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΠΟ σε τέτοιες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με αυτό η καταγγελία πρέπει να γίνει εντός 48 ωρών από το συμβάν στην ΕΠΟ και την Επιτροπή Δεοντολογίας, καθώς αν δε γίνει αυτό ο ποδοσφαιριστής κινδυνεύει με 2 χρόνια αποκλεισμό!

Με βάση, λοιπόν, όσα ισχυρίστηκε στον εισαγγελέα ο Σιαμπάνης το περιστατικό έγινε την Πέμπτη το βράδυ και η καταγγελία του Καραπαπά που την είχε αποκλειστικό από τους ανθρώπους του Άρη έγινε την Κυριακή.

Είναι βέβαιο ότι θα πρέπει να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου για να φανεί η πλεκτάνη που πηγαίνουν να στήσουν σε βάρος του ΠΑΟΚ από τον Πειραιά, χρησιμοποιώντας τους... φίλους τους.

Διαβάστε ακόμη...