Ισοπαλία με… κερδισμένο τον ΠΑΟΚ

Από sport-fm.gr: Ικανοποιημένοι στον ΠΑΟΚ με την ισοπαλία κόντρα στη Φιορεντίνα και την εικόνα της ομάδας,παρά τις φωνές για το πέναλτι στο τέλος.
Πηγή: sport-fm.gr
Ισοπαλία με… κερδισμένο τον ΠΑΟΚ

Ανοιχτός ο δρόμος της πρόκρισης,στροφή στο ματς με Αστέρα στην Τρίπολη.

Ασφαλώς σε κάθε ματς του ΠΑΟΚ, ειδικά στο «σπίτι» του, στόχος είναι η νίκη. Όμως ο βαθμός της ισοπαλίας απέναντι στη Φιορεντίνα κάθε άλλο παρά αποτυχία αποτελεί. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κοίταξε στα μάτια μια από τις κορυφαίες ομάδες της Serie A, που αντιμετώπισε με σοβαρότητα τον αγώνα της Θεσσαλονίκης, και το τελικό 0-0 δεν είναι αρνητικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς με λίγη περισσότερη προσοχή ή τύχη, αλλά και αν τους δινόταν το πέναλτι στις καθυστερήσεις, θα μπορούσαν να είχαν κάνει εκκίνηση στους ομίλους του Europa League όχι με έναν βαθμό, αλλά με τρεις.

Το χειροκρότημα του κοινού (20.904 τα εισιτήρια) αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση για τη χθεσινή προσπάθεια. Ο ΠΑΟΚ έβγαλε από τη μέση το δυσκολότερο παιχνίδι της Τούμπας στο Europa League, αλλά θα πρέπει να πάρει το καλύτερο δυνατό από τα εκτός έδρας ματς με Σλόβαν Λίμπερετς και Καραμπάγκ που ακολουθούν, για να βάλει βάσεις πρόκρισης στους «32».

Στροφή σε Αστέρα

Από σήμερα η προσοχή όλων στον ΠΑΟΚ στρέφεται στον αγώνα της Δευτέρας με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Βλάνταν Ίβιτς αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα του, μιας και δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.

Διαβάστε ακόμη...