«Ξέρουμε τι σημαίνει το ματς, είμαστε έτοιμοι…»

Δεν είναι και από τους πλέον έμπειρους παίκτες σε αγώνες ΠΑΟΚ – Άρης, αλλά ακόμη και έτσι ο Keith Clanton αντιλαμβάνεται πολύ καλά την σημασία ενός τέτοιου ματς...
«Ξέρουμε τι σημαίνει το ματς, είμαστε έτοιμοι…»

Και αυτό ακριβώς υποστήριξε μιλώντας στο www.paokbc.gr μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης...

«Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι για την ομάδα, για όλους αυτούς που θα είναι στην κερκίδα και ότι είναι ένα παιχνίδι που έχει τεράστια σημασία για την πόλη ολόκληρη και για αυτό θέλουμε να βγούμε στο γήπεδο και να παίξουμε το παιχνίδι που μπορούμε και να είμαστε αυτοί που πρέπει. Θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και παρά το ότι χαρίσαμε το παιχνίδι στον Κολοσσό, είμαστε σε πολύ καλό σημείο για να κερδίσουμε», λέει ο Keith Clanton και συνεχίζει: «Οι συμπαίκτες μου και εγώ είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι... Το συζητήσαμε, νιώθουμε πραγματικά πως πετάξαμε το ματς με τον Κολοσσό στα σκουπίδια, υπάρχει μεγάλο κίνητρο για τον αγώνα με τον Άρη και θα είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε αυτό που πρέπει σε αυτό τον αγώνα».

Ο Άρης αυτό το Σάββατο, η Partizan την επόμενη Τετάρτη, αλλά υπάρχει μία προτεραιότητα και όπως λέει ο Αμερικανός σέντερ του ΠΑΟΚ: «Έχουμε κάνει μία μικρή συζήτηση για την Partizan, ίσως ο Nenad για ευνόητους λόγους να είναι από τώρα έτοιμος και για αυτό το ματς, αλλά κανένας μας δεν θέλει να δώσει παραπάνω σημασία από αυτήν που πρέπει αυτή την στιγμή στο παιχνίδι αυτό. Μπροστά μας είναι μόνο το παιχνίδι με τον Άρη, μόνο εκεί έχουμε το μυαλό μας, θέλουμε πολύ να κερδίσουμε, κι όταν θα τελειώσουμε με αυτό το παιχνίδι θα ασχοληθούμε και με τον αγώνα με την Partizan».

Διαβάστε ακόμη...