«Παιχνίδι με ψυχολογικό βάρος»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στις δηλώσεις του τόνισε πως το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλο ψυχολογικό βάρος για τον Δικέφαλο....
«Παιχνίδι με ψυχολογικό βάρος»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ηταν ένα παιχνίδι με ψυχολογικό βάρος μετά το ματς με τον ΠΑΟ και την απομάκρυνση από το στόχο του κυπέλλου. Περισσότερο ήταν ένα θέμα να μαζέψουμε τους τραυματίες και την ψυχολογία της ομάδας. Μπήκαμε δυνατά, πήραμε μια διαφορά, θα μπορούσαμε στο πρώτο και στο δεύτερο δεκάλεπτο να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Κάναμε παιδαριώδη λάθη στον αιφνιδιασμό, δεν δώσαμε κάποια φάουλ όταν έπρεπε και είναι ένα φαινόμενο που επαναλαμβάνεται. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο θετικοί στην άμυνα. Σιγά σιγά αποδυναμώθηκε ο αντίπαλος, βάλαμε κάποια εύκολα καλάθια και ουσιαστικά κρίθηκε το παιχνίδι. Είναι άσχημο για τον Πανιώνιο που βρίσκεται εδώ που βρίσκεται και θέλω να ευχηθώ να βγει από τη δύσκολη θέση».

Διευκρινίζοντας αυτό που είπε τα λάθη, ξεκαθάρισε: «Άλλα λάθη εννοώ εγώ. Κάναμε μια καλή άμυνα, ξεκινήσαμε πολύ καλά στον αιφνιδιασμό, ανοιχτήκαμε καλά και στην τελευταία φάση αυτού του κομματιού, κάναμε λάθος στην κίνηση και στην πράξη και το +2 έγινε -4. Μιλάω για συγκεκριμένες φάσεις του παιχνιδιού...»

Για το αν υπάρχει κούραση και κάποια νεκρά διαστήματα: «Είναι λογικό αλλά είναι και από την εξέλιξη του αγώνα. Ορισμένοι παίκτες αισθάνονται κουρασμένοι. Αυτή την εβδομάδα κάποιο παίκτες δεν έκαναν λόγω μικροτραυματισμών. Η συσσώρευση της κούρασης και της πίεσης από τα παιχνίδια έχει δημιουργήσει ένα πρόβλημα».

Για τη συνέχεια και τη βελτίωση σε καποιους τομείς: «Δουλεύουμε για να αυξήσουμε τα καλά μας διαστήματα. Η συνέχεια στην άμυνα και στην επίθεση δείχνει πόσο καλή ομάδα είσαι. Τα πάντα εξαρτώνται από το βάθος της ομάδας και την κατάσταση των παικτών τη μέρα του αγώνα».

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι οι διαιτητές του ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό σφύριζαν και σήμερα: «Ο καθένας πρέπει να τιμωρείται στη δουλειά του; Το θέμα είναι να μπορείς να κάνεις καλά τη δουλειά σου».

Διαβάστε ακόμη...