Μαρκόπουλος: «Από τα καλύτερα παιχνίδια μας» (vid)

Κανένα παράπονο δεν είχε από τους παίκτες του ο Σούλης Μαρκόπουλος o οποίος χαρακτήρισε τη σημερινή εμφάνση ως μία από τις καλύτερες φετινές σε όλες τις υποχρεώσεις της ομάδας.
Μαρκόπουλος: «Από τα καλύτερα παιχνίδια μας» (vid)

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

«Είχα πει στους παίκτες μου ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Πανελλήνιος έχει έμπειρους παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν σε δύσκολες συνθήκες. Είχαμε συζητήσει όλη την εβδομάδα το πως θα ξεκινήσουμε το παιχνίδι και πως θα ανταποκριθούμε μέσα στο γήπεδο σε κάποιες δύσκολες καταστάσεις.

Κάναμε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις μας, είχαμε πολύ καλά ποσοστά στα τρίποντα και αυτό μας βοήθησε να πάρουμε μια σημαντική διαφορά και στη συνέχεια πήγαν όλα καλά. Ξέρουμε ότι κάναμε κάποια λάθη, πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψουμε γιατί σε κάποιο άλλο παιχνίδι θα μας στοιχίσουν. Το παιχνίδι κύλησε φυσιολογικά, αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε και να κρατάμε τον ίδιο ρυθμό και στα τέσσερα δεκάλεπτα.

Εχουμε προβλήματα, ο Γκρέι δυσκολεύεται στο τρέξιμο. Κάποια άλλα τα ξεπερνούν τα παιδιά μέσα στο γήπεδο. Τα ρόστερ είναι έτσι που δεν μπορείς να αλλάξεις τους παίκτες έτσι όπως θέλεις για να κρατήσεις δυνάμεις. Συνεχίζουμε. Εχουμε δύο μέρες να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για τον επόμενο ευρωπαϊκό αγώνα».

Ο Ρόμπερτ Ντόζιερ σχολίασε από τη μεριά του: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, είχαμε σφιχτή άμυνα και καλή επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν λίγο αργοί, πετύχαμε όμως να κρατήσουμε τη διαφορά και κάναμε μια καλή νίκη. Κάναμε λάθη στο δεύτερο μέρος, πρέπει να κρατάμε τον ρυθμό και στα 4 δεκάλεπτα, χωρίς κενά διαστήματα».

Διαβάστε ακόμη...