O Ken Barlow έρχεται για το ΠΑΟΚ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας ξεκίνησε, καθώς απομένει ένας μήνας για το σπουδαίο ματς της 9ης Σεπτεμβρίου 2016.
O Ken Barlow έρχεται για το ΠΑΟΚ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ο κορυφαίος ξένος παίκτης στην ιστορία του ΠΑΟΚ, ο αξεπέραστος Ken Barlow, θα έρθει στη Θεσσαλονίκη στις αρχές Σεπτεμβρίου, για να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ και να λαμπρύνει με την παρουσία του την διεξαγωγή ενός ιστορικού φιλικού αγώνα.

Από την Ινδιανάπολη όπου βρίσκεται, ο Ken Barlow έστειλε μάλιστα και ένα ξεχωριστό βίντεο ενόψει του αγώνα ΠΑΟΚ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μαζί με τις ευχές του για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ... Πριν δείτε το σχετικό βίντεο, θυμηθείτε ότι στο μεγάλο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα δώσουν το παρών και άλλες μεγάλες μορφές της ιστορίας της ομάδας μας.

Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα του φιλικού αγώνα, αλλά και για τα εισιτήρια του ματς θα ανακοινωθούν προσεχώς. Υπενθυμίζεται ωστόσο ότι στα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, συμπεριλαμβάνεται και το φιλικό παιχνίδι ΠΑΟΚ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Διαβάστε ακόμη...