Επιστροφή στη δράση ...

Η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το απόγευμα του Σαββάτου (8/2) εκτός έδρας την ΧΑΝΘ, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Α1...
Επιστροφή στη δράση ...

Ο Δικέφαλος (όπως και οι υπόλοιπες ομάδες) επιστρέφει σε αγωνιστική δράση, σχεδόν 50 μέρες μετά το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε στις 21/12/2013 στο οποίο γνώρισε την ήττα στη Μίκρα από τον Ποσειδώνα Λουτρακίου με 27-30, ένα αποτέλεσμα που έφερε το τέλος της συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος προπονητή του Στέλιο Υετίωνα και του βοηθού του Κώστα Γκαγκανά, μια απόφαση που πάρθηκε από κοινού.

Στη θέση του στον ασπρόμαυρο πάγκο βρέθηκε ο Νίκος Γεωργιάδης, με την ελπίδα να οδηγήσει και πάλι την ομάδα σε πορεία προς την κορυφή με την οποία τα τελεταία χρόνια έχει ... χάσει την επαφή!

Ο νέος τεχνικός του Δικεφάλου για το σαββατιάτικο παιχνίδι δεν υπολογίζει τους Παλάσκα, Ορφανουδάκη, Χρ. και  Νικολαΐδη, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει σύμμαχό του την παράδοση καθώς δεν έχει ηττηθεί από την ομάδα της Αδελφότητας σε επίπεδο Α1 Ανδρών αφού σε 13 ματς (7 στην έδρα του ΠΑΟΚ και 6 στην έδρα της ΧΑΝΘ) ο «Δικέφαλος» μετράει 12 νίκες, ενώ μόλις ένα ματς έληξε ισόπαλο.

Παλάσκα, Ορφανουδάκη, Χρ. ΝικολαΐδηΑναλυτικά, το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής, που διεξάγεται σε τρεις… δόσεις είναι το ακόλουθο: Σήμερα: Γήπ. Λουτρακίου, 20:00 (ΟΤΕ TV): Ποσειδών Λ.-Φοίβος Σ. (Κολλάρος-Τσακανίκας), Αύριο: Γήπ. Δαϊς, 16:00: Δούκας-Αερωπός Εδ. (Ανταλής-Τσάμος Α.), Γήπ. Φιλίππειο, 18:00: Φίλιππος Βέρ.-ΓΑΣ Κιλκίς (Τόλιος-Νάσκος), Γήπ. ΧΑΝΘ, 18:00: ΧΑΝΘ- ΠΑΟΚ (Θεοδοσίου-Δελόγλου), Γήπ. Βύρωνα, 20:00: Αναγέννηση Βύρωνα-Διομήδης Αργους (Συρεπίσιος-Μερτινιάν), Κυριακή (9/2): Γήπ. Πανελληνίου, 14:00: ΑΕΚ-Αρχέλαος Κατ. (Καρατζίνας- Τσάμος Γ.). - See more at: http://www.sport103.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=54105#sthash.7UpIwtsm.dpufΝίκου Γεωργιάδη

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής και οι διαιτητές που ορίστηκαν να σφυρίξουν:

Παρασκευή 7/2:

Γήπ. Λουτρακίου, 20:00 (ΟΤΕ TV): Ποσειδών Λ.-Φοίβος Σ. (Κολλάρος-Τσακανίκας).

Σάββατο 8/2:

Γήπ. Δαϊς, 16:00: Δούκας-Αερωπός Εδ. (Ανταλής-Τσάμος Α.)

Γήπ. Φιλίππειο, 18:00: Φίλιππος Βέρ.-ΓΑΣ Κιλκίς (Τόλιος-Νάσκος)

Γήπ. ΧΑΝΘ, 18:00: ΧΑΝΘ- ΠΑΟΚ (Θεοδοσίου-Δελόγλου)

Γήπ. Βύρωνα, 20:00: Αναγέννηση Βύρωνα-Διομήδης Αργους (Συρεπίσιος-Μερτινιάν)

Κυριακή (9/2):

Γήπ. Πανελληνίου, 14:00: ΑΕΚ-Αρχέλαος Κατ. (Καρατζίνας- Τσάμος Γ.). 

Διαβάστε ακόμη...