Στην Αλεξανδρούπολη για τους "8"

Στην Αλεξανδρούπολη βρίσκεται το βόλεϊ του ΠΑΟΚ για τον αυριανό (20:00) αγώνα κυπέλλου με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.
Στην Αλεξανδρούπολη για τους "8"

Για την Αλεξανδρούπολη αναχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης η αποστολή του ΠΑΟΚ που για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος αντιμετωπίζει Τετάρτη 18/2 και ώρα 20:00 τον τοπικό Εθνικό. Ο αγώνας είναι νοκ άοτ με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου.

Στον Δικέφαλο προσπαθούν να διαχειριστούν την εύλογη κούραση από το ταξίδι και την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και να συνεχίσουν με νίκη την παρουσία τους και στο θεσμό του κυπέλλου.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν τη νίκη και τα όσα έγιναν στο γήπεδο Μελίνα Μερκούρη και επικεντρωθούν στον αγώνα με τον Εθνικό.

Άπαντες περιμένουν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον τρίτο της κατάταξης Εθνικό που μέσα στην έδρα του παίζει πολύ καλό βόλεϊ.

Εφραιμίδης: «Το 101% για την πρόκριση»

Για τον αυριανό αγώνα του κυπέλλου ο ακραίος του ΠΑΟΚ Δημήτρης Εφραιμίδης τόνισε: «Προερχόμαστε από το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Η ψυχολογία είναι σίγουρα ανεβασμένη μετά και τη νίκη επί του Ολυμπιακού αλλά πρέπει να κρατήσουμε τη συγκέντρωση μας και να μην παρασυρθούμε. Υπάρχει κούραση ειδικά για τα παιδιά που έπαιξαν τα πέντε σετ αλλά και για τους υπόλοιπους καθώς ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση ψυχολογική και σωματική την οποία καλούμαστε να ξεπεράσουμε. Ως επαγγελματίες αθλητές πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας αυτό το ματς και να επικεντρωθούμε στο εκτός έδρας παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που ευτυχώς ή δυστυχώς είναι νοκ άουτ και δεν έχει γυρισμό.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον Εθνικό , ακόμα και τώρα που με τη φυγή του Τσουκ έχει χάσει λίγο από τη δύναμη του γιατί αυτό μπορεί να αποτελέσει παγίδα.

Για αυτό εμείς πρέπει να πάμε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε το 101% των δυνάμεων μας για πάρουμε την πρόκριση».

Διαβάστε ακόμη...