Από το Έστερσουντ στη Μπρατισλάβα

Από paok24.com:Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην κέρδισε στη Σλοβακία ούτε αυτή τη φορά, ωστόσο το 0-0 άφησε τα πάντα ανοικτά. Μάλιστα το σημαντικό είναι πως τα άφησε ανοικτά με τον ΠΑΟΚ να κρατά το πάνω χέρι.
Πηγή: paok24.com
Από το Έστερσουντ στη Μπρατισλάβα

Η ομάδα έμεινε χωρίς γκολ για δεύτερο συνεχόμενο μετά το 2-0 στο Περιστέρι στην επιστροφή από τη διακοπή των Εθνικών. Αυτό είναι γενικά κάτι ξένο για τον ΠΑΟΚ.

Για την ακρίβεια τα τελευταία δύο χρόνια έχει συμβεί μόνο στα Playoffs. Πρώτη φορά έγινε τη σεζόν 19-20 με τα 0-0 κόντρα σε Άρη κι ΑΕΚ στην 9η και 10η αγωνιστική. Πέρυσι έγινε με Γρανάδα εντός κι Άρη εκτός ενώ στα Playoffs εμφανίστηκε ξανά στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Πρώτα στο Γ. Καραϊσκάκης (1-0) και μετά με τον Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας (0-1).

Αν είναι ξένο για τον ΠΑΟΚ τότε για τον ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν σχεδόν πρωτόγνωρο. Για την ακρίβεια, στα σχεδόν δυόμιση χρόνια, που είναι στον πάγκο της ομάδας, έχει συμβεί μόλις μία φορά. Ήταν στις αρχές της θητείας του Ρουμάνου στον ΠΑΟΚ. Τότε, στο δεύτερο παιχνίδι του Λουτσέσκου στον πάγκο της ομάδας, ο Δικέφαλος είχε μείνει στο 0-0 στην έδρα του Λεβαδειακού στην πρεμιέρα της Super League. Ακολούθησε η ήττα – αποκλεισμός με 2-0 στην έδρα της Έστερσουντ με την ομάδα να μένει χωρίς τέρμα για δύο συναπτά παιχνίδια. Ο προβληματισμός ήταν μεγάλος, ωστόσο η μετέπειτα πορεία είναι γνωστή και δικαίωσε άπαντες στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...