"Να μη υπάρχουν φίλαθλοι χωρίς εισιτήριο"

Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Τσάτσος, μίλησε για την ασφάλεια των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, για το πως θα ταξιδέψουν καθώς και για το ενδεχόμενο αλλαγής της έδρας του τελικού.
"Να μη υπάρχουν φίλαθλοι χωρίς εισιτήριο"

Αναλυτικά όσα είπε στον «Libero 107.4»:

«Προσπαθούμε να μη υπάρχουν φίλαθλοι τού ΠΑΟΚ χωρίς εισιτήριο στην Τρίπολη, μια και θα είναι ζημιά για την ΠΑΕ, αν μείνει κόσμος έξω από το γήπεδο».

Για το πώς μοιράστηκαν τα 1.200 εισιτήρια για το ντέρμπι της Τρίπολης: «Το υπεύθυνο τμήμα τα έχει μοιράσει ανάλογα προκειμένου να καλυφθούν όλες τις ανάγκες τού κόσμου».

Για το πώς θα ταξιδέψουν οι φίλαθλοι τού ΠΑΟΚ, από τη Θεσσαλονίκη στην Τρίπολη: «Θα ξεκινήσει μια μεγάλη πομπή από τη Θεσσαλονίκη για την Τρίπολη, με περίπου 20 λεωφορεία και στο δρόμο θα υπάρχουν αυξημένα μέτρα. Θα υπάρχει συνοδεία από την αστυνομία κι από προσωπικό ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

Για το αν περιμένουν στον ΠΑΟΚ παραπάνω από 1.200 φιλάθλους: «Ο Αστέρας έχει την κάρτα μέλους, επομένως δύσκολα να αγοράστηκαν έξτρα εισιτήρια. Πάντως η πρόβλεψή μας έχει να κάνει με ένα μικρό όγκο έξτρα φιλάθλων. Το πέταλο χωράει 1.600 άτομα, αλλά με τις ζώνες της αστυνομίας μας δόθηκαν 1.2000 εισιτήρια».

Για τον γνωρίζει κάτι για την αλλαγή έδρας του τελικού: «Ο τελικός, βάσει προκήρυξης, θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Δεν ξέρουμε κάτι άλλο. Απλά γνωρίζουμε ότι για να αλλάξει αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν ο υπουργός προστασίας του Πολίτη κι ο υφυπουργός Αθλητισμού το αποφασίσουν για λόγους ασφαλείας. Η σύσκεψη, πάντως, για τον τελικό που ο ΠΑΟΚ θα παίξει εκεί, είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα στο ΟΑΚΑ».

Διαβάστε ακόμη...