Σκληρό πόκερ για Μαξίμοβιτς - Τι ισχύει με Αουγκούστο

Από sdna.gr: Ο ΠΑΟΚ έχει εντείνει την προσπάθειά του για την απόκτηση του Νεμάνια Μαξίμοβιτς, ο οποίος αποτελεί μία ξεχωριστή περίπτωση πρώτης γραμμής. Κορυφώνονται οι επαφές με την Χετάφε, τι ισχύει με τον Αουγκούστο.
Πηγή: sdna.gr
Σκληρό πόκερ για Μαξίμοβιτς - Τι ισχύει με Αουγκούστο

Η προσοχή όλων στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ είναι αποκλειστικά στραμμένη στο πρώτο ματς με την Χάιντουκ, ωστόσο, παράλληλα «τρέχουν» και τα μεταγραφικά εντός του Δικεφάλου και η απόλυτη προτεραιότητα για τους Θεσσαλονικείς είναι ο 28χρονος Σέρβος της Χετάφε, Νεμάνια Μαξίμοβιτς.

Ο 44 φορές διεθνής κεντρικός χαφ (σ.σ. και συμπαίκτης στην Εθνική με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς) μετράει μία γεμάτη τετραετία στην Χετάφε, καταγράφοντας συνολικά 182 αγώνες με 5 γκολ και 3 ασίστ, όντας από τους πυλώνες της Ισπανικής ομάδας, η οποία έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 10 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2018 προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Με το τέλος της περσινής σεζόν, ο Μαξίμοβιτς είχε γράψει 29 συμμετοχές (από τα συνολικά 38 ματς στην Primera) και μόλις σε τρία από αυτά πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο. Ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής, όπως ακριβώς θα τον ήθελε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, με εμπειρία, προσωπικότητα και σπουδαίες παραστάσεις από σημαντικά πρωταθλήματα.

Από την αρχή, αρκετό καιρό πριν, ήταν σαφές πως δεν ήταν μία εύκολη περίπτωση, με την Χετάφε να κινείται σε πολύ υψηλά νούμερα, όπως σημείωσε και η Marca, μιλώντας για ποσά 6-8 εκατ. ευρώ. Επί του παρόντος, η απόκλιση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Χετάφε αγγίζει το εκατομμύριο καθώς οι Θεσσαλονικείς προσφέρουν κοντά στα τρία εκατ. ευρώ ενώ οι Ισπανοί ζητούν τέσσερα δεδομένου πως το 30% των δικαιωμάτων του Μαξίμοβιτς το κατέχει η Βαλένθια. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε κομβικό επίπεδο...

Την ίδια ώρα, υπάρχει ανοιχτό μέτωπο με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, με τους Γάλλους να θεωρούν πως έχουν φέρει την υπόθεση μεταγραφής του στα μέτρα τους καθώς πέρα από το ποσό των 5 εκατ. ευρώ, και με σύμμαχο τον ποδοσφαιριστή, δίνουν και ποσοστό μεταπώλησης στους Θεσσαλονικείς. Τα ματς με την Χάιντουκ (σ.σ. κυρίως η ρεβάνς καθώς στο πρώτο παιχνίδι ο Βραζιλιάνος είναι τιμωρημένος) και η ανοιχτή υπόθεση Μαξίμοβιτς όμως φέρνουν τον ΠΑΟΚ σε μία stand by κατάσταση επί του παρόντος, ψάχνοντας μέσα από τις εξελίξεις στις δύο υποθέσεις την «χρυσή» τομή!

Διαβάστε ακόμη...