Τουρνουά ποδοβόλεϊ στη Νέα Μεσημβρία

Με μία ακόμη πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε την Τετάρτη (30.09) η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.
Τουρνουά ποδοβόλεϊ στη Νέα Μεσημβρία
Photo Credits: @PAOK FC

Η μέρα ξεκίνησε στο γυμναστήριο, με τα καθιερωμένα προγράμματα για όλους τους ποδοσφαιριστές, πριν η ομάδα μεταφερθεί στο γήπεδο. Το πρόγραμμα της προπόνησης ξεκίνησε με rondo και στη συνέχεια ακολούθησε τουρνουά ποδοβόλεϊ.

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε έξι ομάδες και αγωνίστηκαν με στόχο την ανάδειξη της νικήτριας ομάδας. Μετά το τέλος της «διοργάνωσης», που πρόσφερε θεαματικές και ευχάριστες στιγμές, οι ποδοσφαιριστές πήραν τον δρόμο για τα αποδυτήρια.

Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο ακολούθησαν οι Γιαννούλης, Ντεσπόντοφ, Κόστα και Ελουστόντο.

Η επόμενη προπόνηση του Δικεφάλου είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (01.10) στις 10:30, στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Διαβάστε ακόμη...