Η Τούμπα ανοίγει τις πόρτες της – Τι ισχύει για τα εισιτήρια
Η ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Κιέβου (30/7 20:45) είναι σε πρώτο πλάνο και όλοι στον ΠΑΟΚ μετρούν αντίστροφα.
Πηγή: paok24.com
SHARE:
Οι “ασπρόμαυροι” έκαναν το πρώτο βήμα στο Λούμπλιν και τώρα θα παίξουν μπροστά στον κόσμο τους, θέλοντας να “τσεκάρουν” τη θέση τους στον επόμενο γύρο των προκριματικών του Europa League.
Η Τούμπα θα ανοίξει για πρώτη φορά φέτος τις πόρτες της, με τη διάθεση των εισιτηρίων να ξεκινάει αύριο και να συνεχίζεται και την Πέμπτη.
Όσον αφορά στα εισιτήρια διαρκείας, η δεύτερη περίοδος άνοιξε χθες και θα κλείσει σήμερα το απόγευμα στις 17:00, για νέους κατόχους αλλά και για τους περσινούς που θέλουν να ανανεώσουν την ίδια θέση στην προνομιακή τιμή.
Από την Παρασκευή και μετά, η διάθεση των διαρκείας θα συνεχιστεί κανονικά μέχρι και την Τρίτη 4 Αυγούστου (17.00), με τους ίδιους όρους με τη 2η περίοδο.