Επιτέλους σπίτι του ο Αυγενάκης!
SHARE:
Μπορεί να άργησε, αλλά το κατάλαβε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ότι στην περίπτωση του Λευτέρη Αυγενάκη έχει να κάνει με έναν επικίνδυνο και ανεπαρκή άνθρωπο.
Με τον ανασχηματισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Αυγενάκης μένει -επιτέλους- εκτός, με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης να περνά στον Κώστα Τσιάρα.
Δεν χρειάζεται, αλλά θυμίζουμε ότι στην πρώτη τετραετία της τωρινής Κυβέρνησης, ο Αυγενάκης τα έκανε όλα μπάχαλο ως Υφυπουργός Αθλητισμού, κάτι που βέβαια κατάφερε και στο σύντομο πέρασμα του από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Η στημένη επιτροπή της Ε.Ε.Α με την δήθεν πολυϊδιοκτησία του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης και η ανακοίνωση της απόφασης για υποβιβασμό του Δικεφάλου εν ώρα αγώνα στην Τούμπα, μπαίνει στο χρονοντούλαπο ως μια από τις πιο επικίνδυνες πράξεις πολιτικού της σύγχρονης ιστορίας.